Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo maak je de feestdagen extra onvergetelijk

Aangeboden door Woonboulevard Almelo 25 november 2020

Dit jaar zullen de feestdagen in veel gezinnen anders gevierd worden. Het is daarom extra fijn om het thuis gezellig te maken. Woonboulevard Almelo onderscheidt zich van andere meubelpleinen doordat hier, naast mooie meubelzaken, ook zoveel meer te vinden is. Dit maakt winkelen makkelijk en overzichtelijk.

Nadat je de auto gratis voor een winkel geparkeerd hebt, loop je makkelijk van giftshop naar kinderspeelgoedzaak of van hobbyzaak naar afhaalrestaurant. Ook de mooie meubelzaken met leuke accessoires zijn uiteraard een bezoekje waard.

Wat koop ik voor Sinterklaas

Met een passend cadeau laat je extra blijken dat je je in deze persoon hebt verdiept.
De inkooppietjes zijn al veelvuldig op Woonboulevard Almelo gesignaleerd. Uiteraard vind je op Woonboulevard Almelo nu TOP 1 TOYS shop in shop, waar in de diverse hoeken alle A-merken voor een scherpe prijs vertegenwoordig zijn. Denk aan Play Mobil, Barbie, Lego. De uitgebreide home-deco winkels op Woonboulevard zijn gevuld met creatieve cadeau-mogelijkheden. En voor de klusser, hengelsporter of voetbalfanaat slaag je bij Woonboulevard Almelo. Mocht je het moeilijk vinden om een keuze in de desbetreffende winkel te maken, dan biedt een waardebon altijd uitkomst.

Sfeervol gedekte tafel

Hoewel de viering dit jaar in Nederland bescheiden plaatsvindt, hoeft de inrichting in huis dat niet te zijn. Alles begint met een sfeervol gedekte tafel. Wist je dat op Woonboulevard Almelo zelfs goudgekleurd bestek te koop is? Dit is prachtig te combineren met feestelijke wijnglazen en stijlvol servies. De tafel krijgt meteen sfeer met een mooi tafelkleed, maar ook de tafelklem is een echte eyecatcher. Deze hangt als het ware boven je tafel en is creatief te versieren met onder meer kerstverlichting en kerstballen. Uiteraard kun je op Woonboulevard Almelo ook prima slagen voor een gourmetstel. En naast het traditionele gourmetstel is de pannetjes wok-set net even iets anders.

Nu al een kerstboom?

Doordat de donkere dagen veel thuis zullen plaatsvinden is het helemaal geen gek idee om eerder de kerstverlichting op te hangen. Voor wie echt van de kerstsfeer houdt, zijn er in diverse winkels op Woonboulevard Almelo mooie kunstbomen en echte dennen te koop. Mocht je later willen decoreren dan is nu aanschaffen bij sommige items wel zo handig. Dit geldt zeker voor de trendy kerstballen. Naast de rustige traditionele kleuren, zijn de diverse dierenprints nog erg in trek. Is een tijger of flamingoboom ook iets voor jou? De winkels die veelvuldig kerstartikelen verkopen zijn op Woonboulevard Almelo mooi naast elkaar op een rijtje gecentreerd.

Blijf op de hoogte en word Facebook vriend van Woonboulevard Almelo voor leuke win-acties, of neem hier een kijkje!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonboulevard Almelo. Meer over Woonboulevard Almelo ontdekken?

Woonboulevard Almelo winkelcentra

Woonboulevard 38, Almelo

Bekijk meer:winkelcentra

adv.