Het team

Team indebuurt Almelo

De redactie van indebuurt Almelo zit midden in Almelo in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Almelo te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Almelo

indebuurt Almelo Het Baken 3 7607 AA Almelo

Navigeer naar

Redactie indebuurt Almelo

Martijn de Lange - community manager indebuurt Almelo

Martijn de Lange

Community Manager indebuurt Almelo

Hoi! Ik ben Martijn, community manager van indebuurt Almelo. Ik neem jullie mee naar de binnenstad en daarbuiten (want daar is het ook leuk!). Ik wijs jullie op leuke nieuwtjes over onze stad, ik laat jullie kennismaken met Almeloërs en we gaan samen bij mensen binnengluren. Heb je tips voor leuke nieuwtjes of verhalen in Almelo? Let me know!

Jolinde Schopman

Stagiair indebuurt Twente

Heyhoi! Mijn naam is Jolinde en ik werk als stagiair bij indebuurt Almelo. In mijn stageperiode hoop ik jullie zoveel mogelijk te vermaken met leuke en bijzondere nieuwtjes over Almelo. Heb je nog leuke ideetjes of tips? Laat me het vooral weten door een mailtje te sturen.

Lieke Muller

Stagiair

Hallootjes! Mijn naam is Lieke, stagiair bij indebuurt Almelo. Ik studeer op het Saxion, waar ik met veel plezier de opleiding Creative Business volg. Graag verblij ik jullie met de leukste nieuwtjes over Almelo en ik neem jullie graag mee door deze prachtige stad. Heb je vragen of een leuk idee voor indebuurt? Mail mij gerust!

Jeanine Oude Luttikhuis

Hallo allemaal! Ik ben Jeanine Oude Luttikhuis. Ik ga jullie proberen te vermaken met de leukste nieuwtjes over Almelo, zodat jullie gelijk up-to-date zijn over deze mooie stad (want er is genoeg te beleven!!). Mochten jullie zelf aanvullende nieuwtjes hebben, mail of bel dan gerust. Wie weet zien of spreken we elkaar snel!