Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Almelo

De redactie van indebuurt Almelo zit in de bibliotheek van Almelo, gezellig op de redactie bij Tubantia. Natuurlijk zijn we ook vaak op straat in Almelo te vinden, terwijl we op zoek zijn naar mooie en interessante verhalen voor jou.

Contactgegevens indebuurt Almelo

indebuurt Almelo
Het Baken 3
7607 AA Almelo

Tip de redactie
Contact

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Almelo

Martijn de Lange

Community Manager
Martijn de Lange, community manager indebuurt Almelo
Foto: indebuurt Almelo

Ik ben van oorsprong een Fries (diep-Fries), maar woon nu al langer in Twente dan dat ik in Friesland heb gewoond. In mijn vrije tijd duik ik graag de kroeg in, De Stam, The Shamrock en Proeflokaal België zijn favoriet. Ik doe ook graag mee aan een pubquiz en ondertussen natuurlijk lekkere speciaal biertjes drinken. Verder kijk ik graag series en films, speel ik Rummikub, 30 Seconds en Skip-bo en lees veel tijdschriften en boeken. Ik hou ervan om te wandelen en te fietsen, heerlijk de natuur in om te ontspannen. Daarnaast reis ik ook graag wat verder weg, maar niet te ver. Denk aan Duitsland, Oostenrijk en landen als Tsjechië, Slovenië en Kroatië. De natuur is daar prachtig en je ontmoet er veel leuke mensen. Hier op indebuurt Almelo wijs ik jullie op nieuwtjes over onze stad, ik laat jullie kennismaken met inwoners van Almelo en we gaan samen binnengluren bij mooie huizen.

Jeanine Oude Luttikhuis

stagiair
Jeanine is stagiair bij indebuurt Almelo
Foto: indebuurt Almelo

Hoi allemaal, ik ben tot begin februari 2021 stagiaire bij indebuurt Almelo. Ik ben geboren en getogen in Ootmarsum. Hier woon ik samen met mijn ouders en broer. In mijn vrije tijd schrijf ik graag, maak grafische uitingen en ik vind het gezellig om in de weekenden een terrasje te pakken met mijn vriendinnen. Daarnaast shop ik veel en vind het heerlijk om even een wandelingetje te maken door de natuur in Ootmarsum. Als bijbaan werk ik in een hotel, De Landmarke. Hier verzorg ik de kamers eenmaal in de week. Bij indebuurt Almelo hoop ik zoveel mogelijk nieuwtjes te verzamelen over deze mooie stad en je te verrassen met veel mooie verhalen!