Hoppenbrouwers Techniek Almelo

4,0
(26)
4,0
(26)

Nu gesloten

Naar alle Openingstijden
Beeld: Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek Almelo

Bleskolksingel 5, 7602 PE Almelo

Bekijk op kaart

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Hoppenbrouwers Techniek Almelo

Welkom bij Hoppenbrouwers Techniek Almelo

Hoppenbrouwers Techniek Almelo is jouw (lokale) technische installateur. Samen met onze andere vestigingen zorgen we ervoor dat we projecten kunnen realiseren van groot tot klein, ieder met zijn eigen specialisme. Wij zijn altijd in de buurt om je te ontzorgen bij jouw project of service- en onderhoudswerkzaamheden.

Lokale installateur

Hoewel wij een steeds groter technisch installatiebedrijf worden en onderdeel zijn van meerdere Hoppenbrouwers vestigingen, blijven wij ook de ‘bekende’ om de hoek. Precies zoals je van ons gewend bent. We zullen zelfstandig blijven opereren vanuit onze vestiging. Vanuit Almelo bieden we alle installatie technische installatiediensten aan. Vanuit Oldenzaal verzorgen we alle daktechniek.

De beste partner voor medewerkers, klanten en scholen

Hoe doe je dat, de beste partner zijn voor medewerkers, klanten én scholen? Dat begint bij onze medewerkers. Zij zijn het kloppende hart van Hoppenbrouwers. Voor ons voelt het na meer dan honderd jaar allang niet meer vreemd om te vertellen dat onze medewerkers op één staan. “Wij zijn een familiebedrijf waarin de medewerkers voorop staan. We denken namelijk dat de ontwikkeling, het werkplezier en het vakmanschap het verschil maken”, vertelt Peter Valk, vestigingsdirecteur Hoppenbrouwers Techniek Almelo. “Wij werken samen in hechte teams met de focus op duurzame relaties met klanten en partners.”

Werken bij Hoppenbrouwers

Van origine een elektrotechnische eenmanszaak, nu een toekomstbestendig duurzame allround technisch dienstverlener. Hoppenbrouwers Techniek groeide. Groeide nog meer. Daarom zijn wij altijd op zoek naar technisch talent. We zijn op zoek naar sociale, gedreven en gemotiveerde aanpakkers die zichzelf willen ontwikkelen, houden van een uitdaging en goed samen kunnen werken. Je hoeft het vak nog niet van binnen en buiten te kennen. Je karakter is belangrijker dan je CV. Binnen Hoppenbrouwers hebben we voldoende mogelijkheden en opleidingen om jou alles te leren. Ons doel is om in 2023 doorgegroeid te zijn tot 150 medewerkers.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bekijk meer