Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Horeca mag weer open: wat doet de McDonald’s in Almelo?

Door Martijn de Lange 20 mei 2020

De restaurants en kroegen mogen op 1 juni om 12.00 uur de deuren weer openen. Wel met aangepaste regels natuurlijk. Zo moet je vooraf reserveren, moet je afstand houden en mogen er maximaal dertig mensen binnen zijn (exclusief het personeel). Je leest er meer over in ons artikel over de nieuwe regels voor het pakken van een terrasje. Wij vroegen ons af: gaan de twee McDonald’s in Almelo ook op 1 juni weer open? 

De Mac is natuurlijk ook een horecazaak en heeft dezelfde rechten en plichten als andere restaurants. Ze zouden dus gewoon weer open kunnen op 1 juni, als ze aan de voorwaarden kunnen voldoen. Momenteel kun je alleen maar door de McDrive om een bestelling af te halen, binnen eten of op het terras is er niet bij. Gaat dat veranderen op 1 juni? We vroegen het aan beide vestigingen.

De reacties

McDonald’s Almelo Oost, de vestiging naast Preston Palace, weet het nog niet: “Momenteel is dit nog niet bekend. Blijf onze pagina’s in de gaten houden voor updates.” Gelukkig weet het filiaal van McDonald’s op de Woonboulevard al iets meer: “Het terras gaat sowieso weer open, binnen voorlopig nog even niet.” Daar kun je dus lekker in het zonnetje van je Big Mac of Happy Meal genieten. Zodra de twee filialen meer duidelijkheid hebben over hun heropening, melden we dat op onze site.

De Gelderlander maakte eerder een video over de McDonald’s in Arnhem. In de video is te zien hoe deze vestiging ‘coronaproof’ is gemaakt. Bekijk de video hieronder.


Meer over McDonald’s Almelo Woonboulevard ontdekken?

McDonald’s Almelo Woonboulevard lunch

Geopend07:00 - 02:00

Woonboulevard 2, Almelo

Bekijk meer:lunch

Meer over McDonald’s Almelo Oost ontdekken?

McDonald’s Almelo Oost lunch

Geopend07:00 - 00:00

Laan van Iserlohn 2, Almelo

Bekijk meer:lunch

Lees ook:

Horeca op Catharina Amaliaplein in Almelo

Uit eten of terrasje pakken in Almelo: zo ziet dat er straks uit

Het is officieel: op 1 juni om 12.00 uur gaat de Almelose horeca weer open! Feestcafés, clubs en dis...
Uit eten in restaurant

Bijna uit eten! Bij deze restaurants in Almelo kun je nu al reserveren

De horeca leeft toe naar 1 juni. Vanaf dan mogen restaurants en cafés weer open onder strikte voorwa...

adv.