Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woezel en Pip, rock-‘n-roll en kunst: dit weekend in Almelo

Door Martijn de Lange 9 januari 2020

De maand januari is meestal vrij rustig qua evenementen. Na de drukke feestdagen en met het winterse weer, zijn er geen evenementen in de buitenlucht. Maar binnen is wel van alles te doen! Hierbij onze uitgaanstips voor het weekend van 10, 11 en 12 januari 2020.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Woezel & Pip

Woezel en Pip komen opnieuw naar het Theaterhotel in Almelo. Hun vijfde familievoorstelling heet ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’. Tijdens de show kunnen de kinderen weer volop zingen en dansen. Na afloop komen Woezel en Pip naar de foyer. Deze familiemusical voor alle kinderen vanaf 3 jaar is zondag 12 januari te zien om 14.00 uur.

𝗪𝗢𝗘𝗭𝗘𝗟 & 𝗣𝗜𝗣 𝗘𝗡 𝗗𝗘 𝗧𝗜𝗝𝗗𝗠𝗔𝗖𝗛𝗜𝗡𝗘Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’. Een fantastische theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip. Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen… En natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten. Kom knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur. Een familiemusical voor alle kinderen vanaf 3 jaar. 𝗭𝗢 𝟭𝟮 𝗝𝗔𝗡| 𝗞𝗮𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗶𝗻𝗳𝗼 ➡️ bit.ly/2CU7fDE

Geplaatst door Theaterhotel Almelo op Dinsdag 3 december 2019


Meer over Theaterhotel Almelo ontdekken?

Theaterhotel Almelo hotels

GeopendHele dag

Schouwburgplein 1, Almelo

Bekijk meer:hotels

Film en theater bij Hof 88

Bij Hof 88 is dit weekend van alles te doen. Vrijdag 10 januari draait om 14.00 en 20.15 uur de film ‘Portrait de la jeune fille en feu’. In de theaterzaal is vrijdagavond Janneke de Bijl te zien. Haar debuutvoorstelling ‘Zonder zin kan het ook’ begint om 20.15 uur. Janneke is lid van comedycollectief Comedytrain en won in 2017 de jury- en de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten. Zaterdagavond om 20.15 uur is er bij Hof 88 een try-out van de voorstelling Lusten en Lasten van de Meiden van LOS. In een hoog tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze voorstelling.

Hof 88 in Almelo
Foto: indebuurt Almelo

Meer over Hof 88 ontdekken?

Hof 88 theaters

Elisabethhof 4, Almelo

Bekijk meer:theaters

Een avond rock-‘n-roll

Beleef de muziek van Sun Records, het beroemde platenlabel uit Amerika. Sam Philips ontdekte Elvis Presley en werkte met artiesten als Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash en Roy Orbison. Een jonge getalenteerde cast zingt deze nummers zaterdag 11 januari in het Theaterhotel in Almelo. De show begint om 20.00 uur.

𝗗𝗮𝗮𝗿 𝘄𝗮𝗮𝗿 𝗥𝗼𝗰𝗸-'𝗻-𝗥𝗼𝗹𝗹 𝗶𝘀 𝗴𝗲𝗯𝗼𝗿𝗲𝗻📍 𝘚𝘶𝘯 𝘙𝘦𝘤𝘰𝘳𝘥𝘴, 𝘔𝘦𝘮𝘱𝘩𝘪𝘴 𝘛𝘦𝘯𝘯𝘦𝘴𝘴𝘦𝘦Sun Records, het beroemde platenlabel uit Amerika, heeft de beste muziek aller tijden gebracht. Sam Philips ontdekte Elvis Presley en gaf kansen aan artiesten als Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash en Roy Orbison.Zaterdag 11 januari komende de gouden muziekjaren van de jaren 50 tot leven in ons theater. Een zeer getalenteerde, jonge cast zingt en speelt met verve alle grote artiesten van Sun Records en hun bijbehorende wereldhits!ZA 11 𝗝𝗔𝗡 | Kaarten vanaf 34,00 ► http://bit.ly/35DEJ5W

Geplaatst door Theaterhotel Almelo op Woensdag 25 december 2019

 

15 jaar kunstenaars

In Kunsthal Hof 88 worden al vijftien jaar lang exposities gehouden. Deze worden georganiseerd door een groep vrijwilligers vanuit stichting Indigo. Het 15-jarig jubileum wordt gevierd met het tonen van werken van vijftien kunstenaars die er al eens eerder exposeerden. De opening is op zondagmiddag 12 januari om 15.00 uur, door de Almelose cultuurwethouder Jan Martin van Rees. De tentoonstelling is de komende tijd elke dag te bekijken van 13.30 tot 17.00 uur. Maandags gesloten. De toegang is gratis.

15 jaar Kunsthal Hof 88
Foto: Kunsthal Hof 88

Meer over Kunsthal Hof 88 ontdekken?

Kunsthal Hof 88 musea

Vandaag gesloten

Elisabethhof 6, Almelo

Bekijk meer:musea

Muziek na de Kerst

Hou je van klassieke muziek? Toonkunst Almelo geeft een concert onder de noemer ‘de naklank van het kerstlied’, met muziek van Bach, Dvorak en Whitbourn. Het concert is op vrijdag 10 januari in de Grote Kerk. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn 22,50 euro in de voorverkoop (Hilarius Broekhuis) en 25 euro bij de kerk. Kinderen betalen 10 euro. Het Nationaal Symfonisch Kamerorkest ( NASKA) zal het koor begeleiden. Arno Vree is de dirigent.

De poster voor ons concert op 10 januari 2020 in de Grote Kerk. Met dank aan de ontwerper(s).

Geplaatst door Toonkunst Almelo op Dinsdag 10 december 2019

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.