Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze manier ga je vanaf 1 juni naar de bioscoop in Almelo

Door Martijn de Lange 14 mei 2020

Vanaf 1 juni mogen we weer naar de bioscoop. In elke filmzaal mogen dan hooguit dertig bezoekers, maar dat is in ieder geval een begin. Hoe ziet een avondje film er vanaf 1 juni uit? En welke films draaien er de eerste week? indebuurt zocht het voor je uit!

“Vanzelfsprekend zullen wij opengaan volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM”, zo laat Movie Unlimited Almelo weten. “Dit betekent dat er van 1 juni tot 1 juli maximaal 30 mensen per zaal worden toegelaten en bezoekers kunnen alleen vooraf telefonisch tickets reserveren. Deze reservering is 24 uur geldig.” Wie tickets bestelt krijgt in de mail een linkje om te betalen en na de betaling worden de e-tickets verstuurd. Het is voorlopig nog niet mogelijk om via de app of de site van de bioscoop kaartjes te reserveren.

Rij voor en achter je blijft vrij

“Wij hanteren dus maximaal dertig personen per zaal. Verder houden wij drie stoelen tussen gezelschappen vrij, evenals één rij voor én achter elk gezelschap. Alleen personen uit hetzelfde huishouden mogen naast elkaar zitten.”Alle voorstellingen zijn zonder pauze. Je kunt geen consumpties in de zaal bestellen, maar wel vooraf aan de bar. Er draaien voorlopig ook geen 3D-films. “Overal in de bioscoop worden duidelijke richtlijnen gecommuniceerd. Zo kan iedereen 1,5 meter afstand houden van de andere bezoekers. Daarnaast worden er diverse hygiënemaatregelen getroffen. De deurklinken, trapleuningen en toiletten worden veelvuldig gereinigd.”

Een avondje naar de bios

Hoe gaat het dan als je kaartjes hebt geboekt en naar de bioscoop gaat? “Kom op zijn vroegst vijftien minuten voor aanvang van de voorstelling naar de bioscoop”, laat de bioscoop aan ons weten. “Betaal in de bioscoop zoveel mogelijk met de pinpas, het liefst contactloos. Je kunt namelijk niet met contant geld betalen. Volg onze looproutes en houd zo veel mogelijk anderhalve meter afstand van elkaar. Na afloop van de film moeten de bezoekers de zaal uit via de nooduitgang. En wie gezondheidsklachten heeft, kan het bioscoopbezoek beter uitstellen.”

Deze films kun je bekijken

En dan de vraag: welke films kun je gaan bezoeken vanaf 1 juni, draaien er dan wel leuke films? Jazeker! Zo gaat De Beentjes van Sint-Hildegard opnieuw draaien. Ook de films 1917, Bad Boys for Life, Onze Jongens in Miami, My Spy, Sonic en de kinderfilm Wickie de Viking en het Magische Zwaard zijn opnieuw te zien.

Helemaal nieuw is de film I See You, die op maandag 1 juni in première gaat. Vanaf 8 juni is de nieuwe Nederlandse film Rundfunk: Jachterwachter te zien bij Movie Unlimited in Almelo. Op zondag 7 juni is er een Harry Potter-dag. Harry Potter and the Deathly Hallows deel 1 en deel 2 zijn dan te zien, om 11.00 en 14.00 uur.

YES, we mogen weer open!Óók Movie Unlimited Bioscopen werkt toe naar heropening per 1 juni. Als het virus onder…

Geplaatst door Movie Unlimited Bioscoop Almelo op Woensdag 13 mei 2020

Lees ook:

De Beentjes van Sint Hildegard

Zien! ‘De Beentjes’ met Herman Finkers terug in de bioscoop

Heb je de film De Beentjes van Sint-Hildegard nog steeds niet gezien? Dan is dit je kans. Op 1 juni ...

Laatste kans: win 100 euro tegoed en steun de lokale horeca

Niek schrijft coronalied om cafés te steunen: ‘Hoop dat kroegen het redden’

Je kunt weer boeken lenen, de bibliotheek is weer open!

Eet je buikje rond en help de Almelose clubs en verenigingen

  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Almelo.

adv.