Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met Herman Finkers naar zijn eigen film? Het kan in Almelo!

Door Martijn de Lange 8 januari 2020

Donderdag 13 februari gaat de film De Beentjes van Sint-Hildegard in première. Herman Finkers en Johanna ter Steege spelen de hoofdrollen in deze Twentse film. En wat leuk is: bij Movie Unlimited in Almelo kun je Herman Finkers ontmoeten! Op zondagmiddag 16 februari komt Herman naar de bioscoop en jij kunt na afloop van de film met hem op de foto.

De film is vanaf donderdag 13 februari te zien bij Movie Unlimited in Almelo. Op zondagmiddag 16 februari brengt Herman Finkers na afloop van de film een bezoek aan de bioscoop. Maar er zijn nog meer activiteiten rondom deze Twentse film. Op woensdag 26 februari houdt de bioscoop een extra Ladies Night met deze film en op zondag 1 maart is er een Petit High Tea.

De Beentjes van Sint-Hildegard

De film is het bioscoopdebuut van Herman Finkers. Hij schreef ook het scenario van deze tragikomische film. Het verhaal gaat over Jan (gespeeld door Herman Finkers). Hij is 35 jaar getrouwd met Gedda (Johanna ter Steege). Zij houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Gedda ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als Jan een glas van tafel wil pakken, is zij hem al voor. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan zulke rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen.


Meer over Movie Unlimited ontdekken?

Movie Unlimited bioscopen

Pr. Catharina Amaliaplein 3, Almelo

Bekijk meer:bioscopen

Lees ook:

Kroamschudd'n in Mariaparochie

Kijken! Deze film moet je zien met kerst: Kroamschudd’n in Mariaparochie

Wie kent deze film niet? Kroamschudd'n in Mariaparochie. De film komt uit 1988, maar blijft leuk. He...

Weet je nog? Kakhiel maakte dit jaar een vlog over Almelo

Kijktip! Herman (48) uit Almelo in speciale Expeditie Robinson

Filmpje! Wie zijn gieriger? Enschedeërs of Almeloërs?

adv.