Vakantie voor je huisdier! 6 x een dierenpension in Almelo en omstreken

Staat jouw vakantie gepland? Dan heeft je kat, hond of konijn misschien nog een tijdelijke opvangplaats nodig. De beestjes verdienen minstens een vijf-sterrenverblijf, dus hierbij een dierenpension in Almelo en omstreken. Komt ‘ie!

Let op: het kan zijn dat sommige pensions al volgeboekt zijn voor de zomervakantie van 2022.

Honden, katten, knaagdieren, vee en meer

Bij Kingma Dieren aan de Ambtstraat 45 in Almelo kun je je dier laten verzorgen bij jou thuis. Ze komen dan twee keer per dag langs om je huisdier te controleren, eten en drinken te geven of om even te knuffelen. Je kunt voor elk dier terecht voor de dagopvang. Je betaalt daarvoor 11 euro per 24 uur.

Naast een dagopvang heeft Kingma Dieren in Almelo een kleinschalig pension voor honden op locatie. De honden lopen dan vrij in het huis en op het grasveld van de eigenaren van Kingma Dieren. Daarom komen ze vooraf altijd even langs voor een kennismaking, zodat zij zeker weten dat jouw hond in de groep past. Je betaalt dan 15 euro per 24 uur.

Kingma Dierverzorging

Ambtstraat 45, 7605EN Almelo

Nu geopend

Meer informatie

Honden en katten

Ga je er even tussenuit? Bij Dierenpension het Veenschap in Vriezenveen laat je je hond of kat in goede handen achter. Iedere hond heeft een eigen ruim hok in een verwarmde ruimte. In de weide kunnen de honden zeven á acht uur per dag rennen, spelen en klieren met hun maatjes. Voor één hond betaal je in vakantieperiodes 17 euro per dag, inclusief voer. In de zomervakantie betaal je 19 euro per dag per hond.

Voor katten is er een ruime speelhal. Er is een groot binnen- en buitenverblijf waar ze vrij kunnen rondlopen. De deur daartussenin staat in de zomer de hele dag open. Voor een kat betaal je 10,50 per dag in de vakantieperiode. Zomervakantietarief is 11,50 euro.

Katten

De naam van Kattenpension Tusveld in Bornerbroek misleidt niet: hier kun je alleen katten en poezen laten opvangen. Ze hebben ruimte voor 50 katten. In het binnen- en buitenverblijf staan krabpalen en klimbomen. De katten hebben daar ook een eigen slaapplek. Er is een gezamenlijke grintbak waar de katten hun behoefte kunnen doen.

Een verblijfplaats voor één kat per eigenaar kost 9 euro per dag. Daarbij zijn brokken inbegrepen. Voor twee katten per eigenaar kost dit 13 euro per dag.

Katrenpension meivakantie

Het is weer een gezellige boel in het kattenpension. Meivakantie.

Posted by Manege Marina Kuipers en Kattenpension on Saturday, April 30, 2022

Honden

Hebben jouw hondjes een vakantie nodig? Romana Jansen-Boode van Hondenpension Entré aan de Ypeloweg 6 in Enter heeft voor elke hond een ruime kennel met een mand. Aan beweging komen de honden niets te kort: er zijn twee grote speelweides en ze laat jouw hond vier keer per dag uit.

Voor kleine honden betaal je 12 euro per dag, voor middelgrote honden 13 euro en voor grote honden 14 euro. De prijzen zijn inclusief voeding.

Foto: Dierenopvangcentrum ’t Noordbroek

Konijn, cavia en hamster

Ja, knaagdieren moeten soms ook opgevangen worden. Ga je op vakantie en kan je je konijn of cavia niet alleen achterlaten? Dan kan je hem naar Pension Stampertje in Denekamp brengen. Ieder knaagdier of koppeltje krijgt een ruime ren. De dieren krijgen twee keer per dag brokjes, vers hooi, drinkwater en groenvoer als jouw konijn, cavia of hamster dat kan verdragen.

Een verblijfplaats voor een klein of middelgroot konijn kost 3,25 euro per dag. Heb je een koppeltje? Dan betaal je 5 euro. Een cavia laten verblijven kost 2,75 per dag. Meer prijzen staan op de website. Alle prijzen zijn inclusief voer, hooi, groenvoer en alles wat nodig is voor een leefbare kooi.

SMULLEN!!

Onze logeetjes smullen lekker van de verse boerenkool 😋

Posted by Konijnenpension Stampertje on Friday, February 25, 2022

Honden

Hondenland Twente in Geesteren biedt een hondenvakantieverblijf, maar ook een weekendverblijf of een dagopvang. Hondenland heeft 40 kennels en buitenkennels. Iedere hond heeft daarin een eigen kussen. In één van de vijf grote speelweides komen de honden vier keer per dag om te spelen met hun hondenvriendjes. Ze worden dan in groepjes losgelaten, om de beurt. Ook krijgt iedere hond persoonlijke aandacht.

Voor de dagopvang betaal je 12,50 euro per hond, ongeacht welk ras het is. Voor het pension betaal je voor een klein ras 14 euro per dag, een middelgroot ras 15 euro en voor een groot ras 16 euro.

Let op! Als u de hond in pension doet, let dan op de inentingen en de kennelhoest en vergeet het paspoort van uw hond…

Posted by Hondenland Twente Pension en Trimsalon on Friday, July 6, 2018

We zochten nog veel meer voor je uit…

Volg indebuurt Almelo ook op Instagram en Facebook.

Win het boek over Darius Dhlomo!

Bij indebuurt Almelo maak je nu 3 x kans op het nieuwe boek over Darius Dhlomo

Winactie! 3 x kans op het boek over oud-Heraclesspeler Darius Dhlomo

Meer in deze categorie

Dieren

Ga naar “Baasje gezocht: Vlaamse reus Juul zoekt een nieuw huis én een vriend”

Baasje gezocht: Vlaamse reus Juul zoekt een nieuw huis én een vriend

Ga naar “Boerin Andra maakt echte Italiaanse buffelmozzarella in Twente: ‘Hoe verser de mozzarella, hoe lekkerder’”

Boerin Andra maakt echte Italiaanse buffelmozzarella in Twente: ‘Hoe verser de mozzarella, hoe lekkerder’

Aangeboden door Birra Moretti

Ga naar “Bestrijding, tips en meer: dit moet je weten over wespen in Almelo”

Bestrijding, tips en meer: dit moet je weten over wespen in Almelo

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Boob tape € 5,99”

Boob tape € 5,99

 • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “Alle Sun* 1+2 gratis”

Alle Sun* 1+2 gratis

 • Geldig t/m 14 augustus 2022
Ga naar “Projectielamp € 6,99”

Projectielamp € 6,99

 • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “Labello lipbalm Caring Beauty van € 3,99 voor € 1,99”

Labello lipbalm Caring Beauty van € 3,99 voor € 1,99

 • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “Keuze uit hele assortiment Andrélon, Axe, Badedas, Dove, Dove Men+Care, Love Beauty and Planet, Lux, Neutral, Prodent White Now, Rexona, Simple, Vaseline, Zendium en Zwitsal. van € 10,79 voor € 8,09”

Keuze uit hele assortiment Andrélon, Axe, Badedas, Dove, Dove Men+Care, Love Beauty and Planet, Lux, Neutral, Prodent White Now, Rexona, Simple, Vaseline, Zendium en Zwitsal. van € 10,79 voor € 8,09

 • Geldig t/m 21 augustus 2022

Agenda

Ga naar “Burendag in Almelo”

Burendag in Almelo

 • 24 september 2022
Ga naar “Almelo Allee”

Almelo Allee

 • Zwembad Het Sportpark
 • 18 september 2022
hardlopen training
Ga naar “Doedelzakmuziek”

Doedelzakmuziek

 • 28 augustus 2022
Ga naar “Popronde Almelo”

Popronde Almelo

 • 17 september 2022
Popronde Almelo 2019
Ga naar “Theaterroute Almelo”

Theaterroute Almelo

 • Hof 88
 • 24 september 2022