Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mooiste Hond 2020: deze Almelose honden maken kans

Door Martijn de Lange 23 maart 2020

Welke hond is de mooiste hond van Almelo? Ieder baasje zal zeggen: ‘Mijn hond!’ Maar er kan er maar één de winnaar zijn. In de verkiezing ‘Mooiste Hond van Nederland’ zijn drie honden in Almelo genomineerd: Johska, Donn en Ace. We stellen ze hierbij aan je voor, én je kunt je stem uitbrengen. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Joshka

Lynne is erg trots op haar hond Johska. “Ja, Joshka is zeker de mooiste hond, omdat zij uitstraalt hoe lief ze is. Ze heeft een prachtig gezicht en ze is heel erg elegant. Verder is zij de leukste hond omdat ze lekker speels, vrolijk, knuffelig en super lief is!”

Stemmen op Johska kan via www.mooistehond.nl/[email protected]=651655.

Donn

Donn

Met baasje Gerry van hond Donn konden we geen contact krijgen. Op de site van de verkiezing staat: “Donn is superlief en hij knort en moppert. Het is echt zo’n lieverd. Mensen hebben snel hun oordeel over dit ras terwijl die van mij gewoon oren heeft, niks afgeknipt. Kortom, het is een schat van een hond.”

Stemmen op Donn kan via www.mooistehond.nl/[email protected]=648636.

Ace

Rosalie vertelt over haar hond Ace: “Hij is een superlieve hond. Ace kan goed met kinderen en leert ontzettend snel. Hij is altijd vrolijk en wanneer je met hem ergens heen gaat is iedereen meteen verkocht. Hij past zich echt aan aan de persoon met wie die is.”

Stemmen op Ace kan via www.mooistehond.nl/[email protected]=646608.

Joshka en Ace

Twee van de genomineerde honden, Joshka en Ace, kunnen het trouwens ook erg goed vinden samen. Lynne laat weten: “Ze vinden het heel erg leuk om met zo’n sleeptouw te spelen. Ace heeft enorm veel ontzag voor Joshka. Ze leren beiden van elkaar. Samen wandelen vinden ze heerlijk.”

Hoe gaat dit verder?

Je kunt stemmen tot en met dinsdag 21 april. Twee dagen later worden de winnaars per gemeente en provincie bekendgemaakt. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury.

De verkiezing van de Mooiste Hond 2020 is tijdens Animal Event in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Dat evenement is, zoals het nu staat, op zondag 3 mei. Die dag is dus de grote finale en wordt ook dé mooiste hond van Nederland bekend. Meer informatie vind je op de site www.mooistehond.nl.

Lees ook:

Luigi verlaat Noordbroek Almelo

Asielhond Luigi heeft na 547 dagen eindelijk nieuw thuis

Maar liefst 547 dagen en nachten heeft Luigi in het asiel gezeten. Anderhalf jaar dus! Maar gelukkig...

Politie redt hond uit tunnelbak spoor in Almelo

Heb je een hond? In Almelo betaal je geen hondenbelasting meer!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren

adv.