Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winkels dicht: 7 x zo steun je ondernemers in Almelo

Door Martijn de Lange 19 maart 2020

Restaurants, cafés en sportclubs: ze blijven de komende tijd gesloten. Niet alleen voor de horeca is het vervelend. Ook voor de ondernemers die nog wel open blijven, is het flink aanpoten omdat consumenten thuisblijven. Maar er zijn manieren waarop we de ondernemers in Almelo kunnen helpen. Wij verzamelden er een aantal. 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Cadeaubonnen

Wil je jouw favoriete Almelose zaak steunen? Koop dan een cadeaubon en lever deze tegoedkaart op een later moment in. Onder meer Proeflokaal België en De Stam bieden dit nu actief aan. Op die manier krijgt jouw favoriete zaak toch centen binnen. En dat is handig om deze ondernemer te steunen.

Goed om bij stil te staan: zorg wel dat je een cadeaubon koopt van de winkel of horecazaak in kwestie, dus geen algemene landelijke bon. Kun je zo’n bon niet online kopen? Stuur jouw favoriete zaak dan gerust een mailtje, bericht via Messenger of een appje.

Lieve vaste gasten, om toch wat omzet te houden gaan wij ook bierkaarten in voren verkopen. Zo kan je als we straks weer…

Geplaatst door Proeflokaal Belgie op Woensdag 18 maart 2020

Het schijnt dat we toch een bezorgservice hebben: De bierkaartbezorgdienst!! Jij hebt alvast je bierkaart voor als we…

Geplaatst door Cafe de Stam op Dinsdag 17 maart 2020

Online bestellen

Niet alleen horecazaken krijgen te maken met minder klandizie, ook winkels ondervinden de nadelen van het coronavirus. Hoe je steun kan geven aan deze Almelose ondernemers? Als het mogelijk is en je niet naar de binnenstad durft te gaan, bestel dan online bij de lokale ondernemer. 

Beste klanten,Wat een bizarre en ongekende tijden. Wist u dat wij ook een hele mooie webshop hebben Hetdesignhuys en…

Geplaatst door Dijkhuis Wonen op Zondag 15 maart 2020

Eten laten bezorgen

Een andere manier om Almelose ondernemers te helpen: laat je maaltijd bezorgen. Een aantal restaurants en andere horecazaken is nu met bezorgen begonnen, om toch wat inkomsten te genereren. Hierbij een aantal voorbeelden.

Speciale maaltijden voor ouderen

View this post on Instagram

Kingstown Flavours wilt helpen! Wie wilt KF helpen? Zoals we hebben gehoord rondom de covid19 vallen senioren onder een risicogroep. Deze lieve ouderen kunnen hulp gebruiken, omdat ze noodgedwongen in huis moeten blijven. Maar niet alleen de senioren er zijn ook anderen die in de risicogroep zitten en niet naar buiten kunnen voor deze mensen willen we er ook zijn! Wat kan ik doen als Kingstown Flavours om deze mensen te helpen? Graag bied ik de senioren en zij die in een risicogroep zitten een maaltijd aan, zodat ze kunnen blijven genieten van een goede en vers bereide maaltijd! Een maaltijd bestellen voor de senioren of zij die in een risicogroep zitten kunnen via de site: kingstownflavours.nl/foodshop hun bestelling plaatsen. Op de site vind je 3 maaltijden speciaal voor zij die noodgedwongen binnen zitten. Kent u iemand, misschien wel uw ouders/opa&oma/vrienden/kennissen die onder deze categorie mensen vallen, deel dan dit bericht! Helaas is het zo dat eten geld kost, maar geld moet geen hoofdrol spelen vooral niet in deze situatie daarom wil ik maaltijden aanbieden tegen een kleine betaling en wordt uw maaltijd gratis bezorgd. Voor deze groep mensen zit er geen minimale orderwaarde aan vast. Een goede verse maaltijd bied ik aan voor de senioren en zij die in een risicogroep zitten voor €4,95 per maaltijd / per persoon. Uit welke maaltijden kunt u kiezen: 1. Gado gado (Indonesische vegetarisch gerecht) 2. Sotosoep (Indonesische gevulde kippensoep) 3. Bami gerecht Hoe zal Kingstown Flavours te werk gaan met het bezorgen? De bezorger zal aanbellen en legt de bestelling bij de deur om direct contact te vermijden. Op welke dagen bezorgt Kingstown Flavours voor de senioren en risicogroepen covid19: Woensdag – Donderdag en Zaterdag / bezorging vindt plaats tussen 17.30 – 18.30 uur #kingstownflavours #samenstaanwesterk #covid19nl #almelo #bezorgen #corona #faithoverfear #omziennaarelkaar #samenleving #freshfoodforyou

A post shared by Kingstown Flavours (@kingstownflavours) on

Eten laten bezorgen

Vanaf vandaag gaan wij bezorgen!!!

Geplaatst door Irish Pub & Restaurant The Shamrock te Almelo op Donderdag 19 maart 2020

❗️Het S U S H I 🍣 menu is klaar❗️wel zitten er een aantal regels aan i.v.m het coronavirus!U kunt tot 12:00 op de dag…

Geplaatst door Via Viskaal op Dinsdag 17 maart 2020

Boodschappenservice

Ook als je ziek bent, niet meer naar buiten durft of anderszins, zijn er Almeloërs die de handen uit de mouwen steken. Wij maakten eerder een bericht over inwoners van Almelo die graag anderen helpen:

Supermarkt

Amber en Ann bieden Almelo hun coronahulp aan

Tijdens de coronacrisis zijn we wat meer op elkaar aangewezen. Daar kunnen juist ook mooie dingen ui...

Je kunt ook kijken op de site almelovoorelkaar.nl, waar vraag en aanbod naar coronahulp is verzameld.

Over een andere boeg

Als het ene niet meer kan, dan maar wat anders proberen. Ook dat hebben sommige ondernemers gedacht. Zo kun je bij Proeflokaal België geen bier meer drinken, maar wel kanoën en een bedrijf in witgoed geeft nu ook advies via videobellen via WhatsApp. Creatief!

Onze kroeg is dan gesloten ik krijg toch vragen of er wel gekanood kan worden. Volgens mij is dat niet verboden dus wilt…

Geplaatst door Proeflokaal Belgie op Dinsdag 17 maart 2020

Witgoedspecialist van Kuyk en de mogelijkheid om te video bellenDelen graag👌

Geplaatst door Witgoedspecialist van Kuyk Almelo op Dinsdag 17 maart 2020

Ga online wel door

Sommige ondernemers die workshops en lessen geven, zijn ook creatief bezig. Zo gaat InnerAll online verder. En ook Het Zentrum – de naam zegt al genoeg – biedt de lessen vanaf nu tijdelijk online aan.

Geplaatst door InnerAll Almelo op Zondag 15 maart 2020

𝑳𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒎𝒆𝒏𝒔𝒆𝒏, 𝒍𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒍𝒆𝒅𝒆𝒏,Wij kunnen alleen bestaan dankzij jullie, deze situatie treft bijna alle ondernemers, dus…

Geplaatst door Het ZENtrum op Maandag 16 maart 2020

Na de coronacrisis

Corona bier
Foto: Pixabay

Hoelang de coronacrisis duurt is lastig te zeggen. Maar is het einde eenmaal in zicht? Vier het dan in de stad. Neem eens een extra groot drankje op het terras of bestel eens een toetje na je hoofdgerecht in het restaurant. Almelo is toch sterker dan corona, strijd jij mee?

Lees ook:

Winkel KPN dicht Almelo

Deze winkels in Almelo sluiten tijdelijk de deuren vanwege corona

Horecazaken en sportclubs zijn sinds zondag 18.00 uur dicht om verdere verspreiding van het coronavi...

Markt in Almelo gaat in aangepaste vorm door

Zo blijf je tóch lekker fit: deze sportscholen in Almelo verzorgen online work-outs

Zo steunt Almelo de harde werkers in de coronastrijd

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.