Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van der Poel trakteert helden ZGT op een ijsje

Door Martijn de Lange 25 maart 2020

Ah, wat een mooi gebaar. IJsmaker Van der Poel IJs heeft het personeel van ziekenhuis ZGT in Almelo en in Hengelo getrakteerd op een heerlijk ijsje. Om ze te bedanken en te steunen in deze tijd.

Ook Van der Poel IJs heeft de deuren vanwege het coronavirus momenteel gesloten. De winkels in Hengelo en Enschede zijn dicht. Maar dat wil niet zeggen dat het personeel stilzit. Integendeel!

Flinke lading

Medewerkers van de ijssalon hebben ijs naar het ziekenhuis ZGT in Almelo én Hengelo gebracht. En dat was me een flinke hoeveelheid (bakken) ijs: genoeg voor maar liefst duizend personen! Bakken met al die overheerlijke ijssmaken van Van der Poel IJs die je vast wel kent. Denk aan strawberry, cookie caramel en brownies. Dat is smullen van een lekker ijsje!

Vet veel reacties

In het bedrijfsrestaurant van het ziekenhuis heeft het keukenpersoneel ijsjes geschept en uitgedeeld aan het zorgpersoneel. Hoe er is gereageerd op dit gebaar om ‘de helden van de zorg’ een hart onder de riem te steken? Echt supergoed. Het initiatief kan rekenen op enorm veel likes en duimpjes op social media.

View this post on Instagram

Hengelose ijsmaker trakteert helden van de zorg op ijsjes De Hengelose ijsmaker Van der Poel heeft personeel van het ZGT in Hengelo en Almelo getrakteerd op ijs. "We willen ze een hart onder de riem steken." Maandag brachten medewerkers van de ijsmaker voor duizend personen ijs naar het ziekenhuis in Hengelo en Almelo. "Geen losse bolletjes maar bakken met diverse smaken zoals cookie caramel, strawberry cheesecake en brownies." Gemaakt In het bedrijfsrestaurant werden de ijsjes door het keukenpersoneel geschept en uitgedeeld. De traktatie smaakte goed, zo blijkt uit de vele reacties op het Instagram account van de ijsmaker. Geschreven door: Ruud Dilling Redacteur/Verslaggever #vanderpoelijs #zgthengelo #zgtalmelo #vanderpoelijs heldenindezorg #rtvoost #vanderpoelijs hengelo #almelo #vanderpoelijs #vanderpoelijs vanderpoel #ijs #ziekenhuis #vdp #stayathome #stayhome 😷

A post shared by Vanderpoel (@vanderpoelijs) on

Lees ook:

Donatie aan Voedselbank Almelo

9 x mooie initiatieven van coronahulp in Almelo

Het coronavirus is in heel Nederland hét gesprek van de dag, ook in Almelo. Diverse inwoners en orga...

Van der Poel in Almelo blijft dicht: ‘Wordt dit jaar niet meer wat’

12 x deze Almelose zonnestraaltjes maken je blij

Nieuwe kaart: op deze plekken is het coronavirus vastgesteld

Deze winkels in Almelo sluiten tijdelijk de deuren vanwege corona

 

adv.