Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winactie: win kaarten voor Formule 1-avond in Theaterhotel

Door Martijn de Lange 10 januari 2020

Het nieuwe jaar is begonnen. We trappen het jaar bij indebuurt Almelo af met een leuke winactie. En meedoen is heel simpel!

Wat kun je winnen?

We geven kaarten weg voor Kamphues & Doornbos’ grote Grand-Prix-Circus. Deze avond rondom de Formule 1 is op donderdag 6 februari in het Theaterhotel in Almelo. Tijdens de avond nemen Robert Doornbos en Rob Kamphues je mee in de wereld van de racesport. Een avond vol anekdotes over legendes in de autosport, uiterard Max Verstappen en over hun eigen ervaringen in een raceauto.

Tekst loopt verder onder de afbeelding

Winactie Kamphuis Doornbos 2

Wat houdt de prijs precies in?

De winnaar krijgt 2 kaarten voor de avond Kamphues & Doornbos’ grote Grand-Prix-Circus. Deze kaarten zijn voor de show van donderdag 6 februari 20.00 uur in het Theaterhotel in Almelo.

Goed om te weten

Meedoen aan deze winactie kan tot en met zondag 26 januari 2020.
De prijswinnaar hoort daarna per mail dat hij of zij gewonnen heeft.

Hoe doe je mee?

Schrijf je hier in voor onze gezellige wekelijkse nieuwsbrief. Simpel toch?! Je krijgt dan wekelijks onze nieuwsbrief met een selectie van de beste verhalen en nieuwtjes van indebuurt Almelo.

Krijg je onze nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan deze actie, maar schrijf je hieronder wel nog even in. Maak je geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven van ons.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Theaterhotel Almelo ontdekken?

Theaterhotel Almelo hotels

GeopendHele dag

Schouwburgplein 1, Almelo

Bekijk meer:hotels

Meer over

Doen Winacties

adv.