Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Reminder: alleen deze week nog kans op een sushibox

Door Martijn de Lange 11 februari 2020

Doe jij al mee aan onze winactie voor een van de drie Valentijn-sushiboxen? Dit zijn namelijk de laatste paar dagen waarop je je aan kunt melden. Op vrijdag 14 februari, Valentijnsdag, maken we de winnaars van een sushibox bekend.

Valentijn-sushibox

Heb je zin in zo’n smakelijke Valentijn-sushibox, compleet met rozenblaadjes en al? We geven er maar liefst 3 weg! De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Bartjes Vis in Almelo.

Meedoen aan deze actie is heel eenvoudig! Vul hieronder je gegevens in en je doet automatisch mee. We sturen je dan ook elke dinsdag onze nieuwsbrief met de leukste nieuwtjes, interviews en uittips in Almelo. Krijg je onze nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie en kans maken op een box vol sushi. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Winnaars op 14 februari

We maken de winnaars van deze winactie bekend op vrijdag 14 februari. De Valentijn-sushiboxen hoef je overigens niet per se direct op te halen op Valentijnsdag, het mag ook in de week erna.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je wel het formulier hieronder invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging meer in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Valentijn-sushibox


Meer over Bartjes Vis ontdekken?

Bartjes Vis viswinkels

Gesloten09:00 - 19:00

Deldensestraat 31, Almelo

Bekijk meer:viswinkels

adv.