Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: win 100 euro tegoed en steun de lokale horeca

Door Carin Van der Meij 13 mei 2020

Je kunt binnenkort – op kosten van indebuurt – jouw favoriete restaurant, koffiezaak of lunchroom in Almelo helpen in deze moeilijke tijd. Wij verloten namelijk 3 x 100 euro tegoed voor de horecazaak van jouw keuze.

Van tegoedbonnen tot afhaal en thuisbezorging: onder de noemer ‘support your locals’ worden veel mooie acties opgezet om de horecazaken door de crisis heen te slepen. Op indebuurt besteden we daar ook veel aandacht aan. 

Support your locals

indebuurt wil samen met jou de horeca in Almelo steunen. Daarom verloten wij drie waardebonnen ter waarde van 100 euro die je bij de horecazaak van jouw keuze kunt gebruiken. Zo kun je jouw favoriete eetcafé of lunchroom een hart onder de riem steken en zelf genieten van jouw favoriete maaltijd. En dan ook nog eens op kosten van indebuurt!

Als je wint, mag je de besteding van het cadeautegoed naar eigen wens invullen, zolang het bedrag maar bij één horecazaak wordt besteed. Je zit niet gebonden aan afhaal of bezorging, want je mag de tegoedbon ook bewaren totdat het restaurant weer open is. Dat wordt smullen!

Hoe doe je mee?

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van indebuurt Almelo. Je doet dan automatisch mee met de actie en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en inspirerende verhalen uit Almelo. Ben je al geabonneerd op onze nieuwsbrief? Geen zorgen, dan kun je ook gewoon meedoen met de actie. Je krijgt uiteraard geen dubbele nieuwsbrieven. Vul wel even het formulier in, zodat je kans maakt.

Je hebt nog 1 week!

Je kunt nog precies één week meedoen. De actie loopt tot en met woensdag 20 mei. De winnaars krijgen bericht op donderdag 21 mei.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Lees ook:

Stadslab trattoria Jeroen Bos

Nieuwe Italiaanse trattoria in Almelo: ‘Bij ons geen tostiham en pizza Hawaii’

Op het Indiëterrein gaat vandaag (7 mei) de Italiaanse trattoria van Jeroen Bos open. In de oude kan...

Deze horecazaken in Almelo zijn ook gestart met bezorgen of afhalen

Eindelijk een schaar door je haar: deel jouw voor-en-na-foto’s

Kinderboerderij zit dicht: zo kun je toch de dieren bekijken

Kinderen in Almelo mogen weer sporten en zo ziet dat eruit

adv.