Alkmaar

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kaeskoppenstad mogelijk verplaatst naar september

Door Merel Schut 26 maart 2020

Vanwege de coronamaatregelen worden veel Alkmaarse evenementen afgelast. De organisatie van Kaeskoppenstad bekijkt momenteel de mogelijkheden om dit historische evenement naar september te verplaatsen.

Tijdens Kaeskoppenstad wordt de Alkmaarse binnenstad omgetoverd tot een decor van vlak na het Alkmaars Ontzet van 1573. Het festijn zou zoals elk jaar op 6 en 7 juni plaatsvinden.

De organisatie laat op haar website weten: ”Kaeskoppenstad neemt je ook in 2020 graag weer mee op een onvergetelijke tijdreis, maar de geldende maatregelen om COVID-19 te bestrijden hebben uiteraard ook invloed op ons. Wij zijn daarom de mogelijkheden aan het bekijken om Kaeskoppenstad naar september te verplaatsen.”

”We zijn achter de schermen aan het kijken naar de mogelijkheden, waarbij we overleggen met andere organisatoren, gemeente en partners van het evenement. Samen zoeken we de beste oplossingen voor de maatregelen die ons allen hebben getroffen en zullen treffen. Wij hopen op jullie begrip en verwelkomen jullie graag in september!”

Misschien wil je dit ook lezen:

Indebuurt

Alkmaarse festivals afgelast en meer maatregelen vanwege het coronavirus

Bijeenkomsten waar mensen samenkomen worden in heel Nederland afgelast tot 1 juni 2020. Daarnaast wo...

Meer over

Corona Nieuws

adv.