Alkmaar

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

indebuurt Alkmaar is van start; dit is wie wij zijn en wat we doen

Door Merel Schut 23 maart 2020

Yes, we zijn live! Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee en ook wel een beetje trots op. Want het was hard werken de afgelopen weken om alles rond te krijgen voor livegang, maar: we made it en hier zijn we. We stellen ons graag even aan jullie voor: ik ben Merel Schut en wij zijn indebuurt Alkmaar.

Je bent natuurlijk hartstikke nieuwsgierig wat indebuurt Alkmaar is? Nou, dit: met indebuurt willen we inwoners van Alkmaar via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips informeren en inspireren over ontwikkelingen en activiteiten in hun buurt.

Dat doen we trouwens niet alleen in Alkmaar, we zitten in 35 steden in heel Nederland. Kijk maar eens hier waar we nog meer actief zijn. We zijn onderdeel van DPG Media, de uitgeverij die je kunt kennen van bijvoorbeeld Parool, het AD en de Volkskrant.

Vanuit hartje Alkmaar

Vanuit hartje Alkmaar werk ik, community manager Merel, aan indebuurt. Daarbij word ik ondersteund door een team in Amsterdam. Ik woon samen met mijn vriend in het – vind ik in elk geval – mooiste huis van Alkmaar, vlak buiten de stad. In mijn vrije tijd sport ik normaliter graag, wandel ik door het Heilooër bos of ga ik langs de bibliotheek. Wil je meer over mij lezen? Kijk maar eens hier.

Altijd op de hoogte

Ik heb heel veel zin om jullie dagelijks op de hoogte te gaan houden van wat er speelt in Alkmaar. Het is natuurlijk een hele gekke tijd nu om live te gaan. Veel mensen zitten nu thuis, wij bij indebuurt werken ook vanuit huis nu, en alles over coronavirus domineert het nieuws. Ook wij staan uiteraard stil bij dat onderwerp. Maar we schrijven over meer.

Positief nieuws

Want we vinden het juist nu belangrijk om de voorliefde voor onze mooie stad met je delen door positief nieuws, verhalen en tips over Alkmaar met je te delen. Restaurant- en uittips, die normaal gesproken supergoed passen bij indebuurt, zullen we de komende weken vanzelfsprekend achterwege laten. Maar we hebben genoeg voor je in petto.

Leuk! Kom vooral regelmatig even bij ons langs, volg ons op Facebook en Instagram en schrijf je hieronder in voor een van onze nieuwsbrieven.

Nieuwsbrief

We willen je graag op de hoogte houden van alle leuke verhalen uit Alkmaar. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur. Kies daarom de nieuwsbrief variant(en) die het beste bij jou past en wij zorgen dat je niets meer mist!

Lees ook:

Indebuurt

Op een rij: deze Alkmaarse horecazaken bezorgen thuis tijdens coronamaatregelen

Tot en met 6 april houden Alkmaarse horecazaken de deuren gesloten. Lekker uit eten gaan zit er dus ...
Indebuurt

Kijk en vergelijk: 5 x Alkmaarse foto’s uit de jaren 80 en nu

Alkmaar is een stad die zich blijft ontwikkelen. Complete wijken worden vernieuwd, de infrastructuur...
Indebuurt

Alkmaarse mysteries: dit is het gebouw dat je ziet op het stadswapen

Soms loop je door de stad en vraag je je ineens af, ‘waarom is dit of dat eigenlijk zo'? Indebuurt i...
Indebuurt

5 x hier eet je kibbeling in Alkmaar

Soms kun je er ineens zo'n zin in krijgen: een bakje vers gebakken kibbeling.  Vis is niet alleen ge...
  • Wil jij een 'Nieuw in Alkmaar' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Alkmaar.

adv.