Alkmaar

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendtips: online pubquizzen en Alkmaars Geuzenbord

Door Merel Schut 21 mei 2020

We zitten inmiddels al ruim acht weken in de intelligente lockdown. Nu is het bijna weekend, tijd om van die bureaustoel of bank af te komen en leuke dingen te doen. Want ondanks dat we niet massaal naar buiten moeten gaan, vermaken we ons binnen ook met deze diverse tips!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Pubquiz met Alkmaars Koffiehuis

Het weekend staat voor de deur en dat kun je gezellig inluiden met de online pubquiz van het Alkmaars Koffiehuis. Je kunt meedoen door je in te schrijven via [email protected]. Zorg dat je vrijdag om 20.00 uur klaar zit met je laptop, dan start namelijk de quiz. De hoofdprijs is een bon ter waarde van € 50,-, die je kunt uitgeven bij het Alkmaars Koffiehuis. Schrijf je in via [email protected].

Speel het Alkmaarse Geuzenbord

Indebuurt
VVV Noord-Holland

Ganzenbord? Nee, Alkmaars Geuzenbord! Met dit spel ga je teug naar het Alkmaar van 1573, waar je een geheime boodschap de belegerde stad uit moet smokkelen. Je komt allerlei gevaren op de weg tegen: Spaanse soldaten en verraderlijke slootjes. Degene die als eerste het polsstokbriefje aflevert bij Geuzenleider Diederik Sonoy in het slot in Schagen, is de winnaar.

Je kunt het spel online bestellen in de webshop van het VVV.

Hallywood 25

Je kunt op je laptop vrijdagavond weer meekijken met de livestream van Hallywood 25. Creatieve broedplaats Hal 25 organiseert namelijk elke vrijdag een livestream bomvol verhalen over Alkmaarders. Denk aan: korte films, kunst, ontregelende experimenten en kijkersvragen. Om 21.00 uur start de stream, op Facebook zie je hoe je kunt intunen.

Lees meer:

Indebuurt

Zo ziet de Alkmaarse horeca eruit per 1 juni

Het is officieel: op 1 juni om 12.00 uur gaat de Alkmaarse horeca weer open! Feestcafés, clubs en di...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.