Alkmaar

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendtips: zo verveel jij je niet aankomend weekend

Door Merel Schut 14 mei 2020

Yes, het weekend staat bijna voor de deur. Maar, wat kun je eigenlijk doen op je vrije dagen in deze coronatijd? We hebben leuke activiteiten op een rijtje gezet, zodat jij je aankomend weekend niet hoeft te vervelen.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Bezoek het outdoorpark

Het Oudoorpark vlakbij de Hoornse Vaart is weer open! Kinderen tot en met twaalf jaar mogen daar weer spelen. Wel zijn er maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Je moet bijvoorbeeld online reserveren voordat je kunt komen. Ook voor een kinderfeestje kun je weer naar het outdoorpark en kinderen kunnen in groepsverband een obstacle surival run doen.

Ga je op pad naar het outdoorpark? Houd je ten alle tijden aan de richtlijnen van het RIVM.

Bingo met De Koning

De Koning organiseert zaterdag een bingoshow. Er klimt zelfs een zanger op het online podium! Hier lees je hoe je mee kunt doen:

Indebuurt

Gezellige tip: online Bingo met De Koning

Ben je op zoek naar een gezellige activiteit voor komend weekend? Wij tippen: de online bingoshow va...

De Alkmaar Victrix Run


Dit is een alternatief voor de Alkmaar City Run, die vanwege het coronavirus afgelast is. Elke Alkmaarder kan op een zelfgekozen moment vijf of tien kilometer hardlopen. Je kiest zelf een startpunt en finish en kunt zo op je eigen route de beste tijd neerzetten. Hiermee voorkomen Alkmaarders dat ze allemaal tegelijk een route rennen. Meedoen kan door Strava op je telefoon te zetten en je bij club Team Victrix aan te melden. Hier staat het evenement ‘Alkmaar Victrix Run’. De beste drie lopers maken kans op een prijs, zoals drie maanden gratis sporten bij Team Victrix of rittenkaarten. Meer informatie lees je op de evenementenpagina op Facebook.

Dus; trek die hardloopschoenen aan en zet je beste tijd neer! Houd je wel aan de richtlijnen van het RIVM als je op pad gaat.

Weet je ook een leuke activiteit voor het weekend? Tip de redactie!

Meer lezen:

Indebuurt

Alkmaarders moeten zich in huis vermaken: indebuurt komt met #thuisvermaaklijst

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden veel maatregelen getroffen. Thuiswerken...

 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.