De Vierdaagse lopen rond Alkmaar: zo doe je dat

ANP

Als wandelfan heb je vast (net als wij) een traantje weggepinkt toen je hoorde dat de Nijmeegse Vierdaagse niet doorging. We hebben goed nieuws voor je: er is een alternatief. Tijdens De Alternatieve Vierdaagse kun je in de derde week van juli toch mooie wandeltochten maken. Je doet al mee vanaf tien kilometer per dag! Doe jij ook mee?

De Koninklijke Wandel Bond Nederland en DPG Media zijn met de platformen ADR Nieuwsmedia, Qmusic en indebuurt een samenwerking aangegaan om De Alternatieve Vierdaagse te organiseren. Om zo tóch heel Nederland aan het wandelen te krijgen.

Hoe werkt het?

Voor de Vierdaagse hoeven we dit jaar dus niet naar Nijmegen, je kunt ‘m gewoon vanuit Alkmaar wandelen! Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een link naar een gloednieuwe en gratis wandelapp. In deze app kun je zelf je route uitstippelen. Je mag zelf kiezen of je voor 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer gaat: it’s all up to you. Op 21 tot en met 24 juli 2020 worden de kilometers via de app geregistreerd. Zorg er dus voor dat je dan ook daadwerkelijk op pad gaat, anders verdien je geen aandenken.

Die gratis wandelapp is er trouwens niet alleen om jouw route bij te houden. Hij faciliteert ook nog eens allerlei nuttige informatie, leuke gratis podcasts, playlists en nog veel meer om jou de ultieme wandelbeleving te geven. Ook fijn: na 24 juli kun je de app gewoon blijven gebruiken. Handig als je gaat trainen voor je volgende tocht!

De Alternatieve Vierdaagse: wandel jij mee?

Wandel jij dit jaar mee aan De Alternatieve Vierdaagse? Inschrijven doe je via deze link.

Ingeschreven? Goed zo! Lijkt het je dan óók nog eens leuk om iets over jouw deelname te vertellen aan de redactie van indebuurt? Waarom en met wie ga je meedoen? Loop je bijvoorbeeld de tien kilometer als een leuke stappenteller-challenge? Of ga je voor de uitdagende 40 kilometer? Hoe bereid je je voor? Wij willen het allemaal weten!

Wij interviewen je graag!

We nodigen daarom alle diehard Vierdaagsefans, maar ook beginners, uit om zich bij ons te melden voor een interview. Dat doe je door ons een berichtje te sturen via [email protected].

Lees meer:

  • 5 x deze toffe woningen staan nét te koop in Alkmaar

    De huizen in Alkmaar worden razendsnel verkocht. Gelukkig worden er ook weer iedere dag nieuwe huizen in de verkoop gezet....

Meer in deze categorie

Doen

Ga naar “Rennen maar: 5 x leuke hardlooproutes door Alkmaar (rond de 5 kilometer)”

Rennen maar: 5 x leuke hardlooproutes door Alkmaar (rond de 5 kilometer)

Ga naar “Deze Alkmaarse restaurants staan in de Lekker500”

Deze Alkmaarse restaurants staan in de Lekker500

Ga naar “5 x leuke dingen om te doen deze voorjaarsvakantie”

5 x leuke dingen om te doen deze voorjaarsvakantie

In onze gids