Alkmaar

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vakantie in eigen land? Hier huur je contactloos een huisje aan de kust in regio Alkmaar

Door Merel Schut 9 mei 2020

De run op vakantiehuisjes en campingplekken in eigen land is gestart! Na weken thuis zitten met mooi weer en de versoepeling van de coronamaatregelingen hebben we weer zin in een weekend, midweek of weekje weg. Wil je op vakantie naar de kust? We tippen fijne vakantie-adresjes in regio Alkmaar waar je veilig en contactloos een verblijf kunt huren. In een oogwenk lig jij op het strand.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Vakantieparken en campings moeten uiteraard rekening houden met de richtlijnen rondom de coronacrisis. Veel vakantiehuisjes kunnen daarom contactloos geboekt worden zodat gasten online kunnen boeken, betalen en een digitale code ontvangen om de voordeur te openen.

Natuurhuisje huren

Zin in een hutje op de hei of aan de kust? Dan is een vakantiehuisje huren via natuurhuisje.nl wel iets voor jou. Hier bieden particulieren hun getaways aan. Veel accommodaties kun je contactloos huren. In Bergen worden hier al 60 vakantiehuisjes aangeboden.

Dit leuke natuurhuisje ligt bijvoorbeeld in een privé natuurgebied in Bergen, aan de voet van de duinen. Er zit een open keuken in en een kingsize bed dat je met gordijntjes kunt afsluiten. Het huisje beschikt over een eigen toilet, douche en wastafel. De oppervlakte is 70 vierkante meter waarvan een groot deel de oranjerie is, waar je lekker kunt chillen in een hangmat of luie stoel. Tot de extra’s behoren een barbecue, stookkachel en hottub.

Roompot kustpark Egmond aan Zee

Dit rustige familiepark ligt nog geen kilometer van de zee in de duinen. Het echte vakantiegevoel is gegarandeerd dus! Het park heeft een zwembad maar je kunt het beste even bij Roompot informeren wat het beleid rondom het coronavirus is. In ieder geval zijn er chalets te huur tijdens Pinksteren. Het park biedt ook kampeerplaatsen aan als je liever je eigen tentje opzet of met de camper komt.

B & B’s in Alkmaar

Indebuurt
Indebuurt.nl

Logeer je liever in een gezellige B&B in de stad? Je kunt vanuit Alkmaar tenslotte gemakkelijk op de fiets naar de kust. Bekijk dan eens dit lijstje met B & B’s en informeer bij de eigenaren of ze een plekje hebben.

Indebuurt

Slaap eens ergens anders! In één van deze 5 B&B’s bijvoorbeeld

Soms wil je er even tussenuit, maar heb je geen zin om uren in de auto te zitten. Of komt er familie...

De Seinpost in Callantsoog

Op ruim twintig kilometer vanaf Alkmaar liggen de vakantiehuisjes van De Seinpost in Callantsoog. Hier verblijf je op nog geen steenworp van de zee. Omdat veel Duitse toeristen vanwege het coronavirus hun reservering annuleerden heeft De Seinpost regelmatig vrije plekken, aldus de eigenares.

AirBnB in Bergen aan Zee

Wie voor Pinksteren een verblijf aan de kust zoekt, komt al op 300 accommodaties in Bergen aan Zee terecht bij AirBnB. Zoals dit gezellige vakantiehuis ’s Hüüsli, dat op Facebook getipt wordt. Op de fiets ben je in een mum van tijd op het strand. Je hebt beschikking tot je eigen douche en keukentje. Heerlijk!

Ga je op vakantie in eigen land? Houd je aan de richtlijnen van het RIVM. Bewaar 1,5 meter afstand tot anderen, vermijd drukte en blijf altijd thuis bij klachten en ontwikkel je benauwdheid en/of koorts dan blijven ook gezinsleden thuis. Was regelmatig je handen en nies of hoest in de binnenkant van je elleboog.

Meer lezen:

Indebuurt

Zien! Alkmaarse B&B Soepper in de spotlights op tv

De Alkmaarse Sophie en haar moeder Hanneke zijn vrijdag 17 april te zien in het tv-programma Bed & B...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.