Alkmaar

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendtip: speel de online pubquiz voor Alkmaarse kroegen

Door Merel Schut 25 maart 2020

Door het coronavirus zijn kroegen en eetgelegenheden gesloten. Toch kun jij je favoriete kroeg steunen. Doe mee aan een online benefiet pubquiz en steun bijvoorbeeld de Kleine Brouwerij. Lees hieronder alles over dit initiatief.In menig Alkmaarse kroeg kun je in coronavrije tijden aanschuiven voor een pubquiz. Nu horecazaken verplicht de deuren hebben gesloten, pakt De Andere Quiz het… anders aan.

Hoe?

Je kunt zaterdag 28 maart meedoen aan een benefietquiz om je lokale kroeg te steunen. Schrijf je in en kies het bedrag dat je wilt doneren en de kroeg waaraan je dit geld wilt schenken. In Alkmaar doen de volgende kroegen en pubs mee: Het Hartje, Kleine Brouwerij, Alkmaars Koffiehuis, De Koning, Gunnery’s en de Heeren van Sonoy. Staat je favoriete kroeg er niet tussen? Die kun je toevoegen.

En dan?

Je stelt zelf van tevoren een team samen waarmee je via WhatsApp of telefoon communiceert, aangezien samenkomen niet meer kan. Zaterdag 28 maart wordt de quiz online gespeeld via een livestream. De quiz start om 20.00 en de link om te starten ontvang je via de mail. Er komen 60 vragen langs. Zet ‘m op!

Misschien wil je dit ook lezen:

Indebuurt

Dit kun je in Alkmaar wél doen als je veel thuis bent door coronamaatregelen

Vanwege het coronavirus zijn we allemaal wat meer aan huis gebonden. We werken thuis, de (sport-)sch...

Meer over

Doen Getipt

adv.