Een jongere en strakkere huid zonder botox, fillers of operaties: boek deze behandeling nu met 233 euro korting

Aangeboden door De Huidkliniek

Een strakke en jong uitziende huid willen we allemaal wel. Alleen ziet niet iedereen botox, fillers of operaties zitten. Daar heeft de Huidkliniek in Alkmaar dé ideale oplossing voor: de Tixel-behandeling. Hoe werkt deze behandeling dan precies?

Huidtherapie is een (para-)medisch contactberoep en daarom blijft De Huidkliniek geopend tijdens de lockdown. Ze zullen je ontvangen in de veilige omgeving van hun klinieken en door de behandelprotocollen kan je gewoon behandeld worden. Zelfs ‘ s avonds! Voor een afspraak kun je bellen naar 088 224 03 00 of vul het contactformulier in.

Je huid begint rond je 25ste geleidelijk ouder te worden. Vanaf dat moment wordt de afbraak van collageen- en elastinevezels groter dan de aanmaak ervan. Daardoor nemen de elasticiteit en het volume van de huid af. Dan zie je, na verloop van tijd, de eerste kraaienpootjes en fijne lijntjes.

Dé oplossing

Die fijne lijntjes en kraaienpootjes kunnen op de lange termijn rimpels worden, en dat is waar veel mensen voor vrezen. Geen paniek: er is een oplossing! De Tixel-behandeling maakt je gezichtshuid en de huid rondom je ogen stakker. De Tixel is een apparaat dat zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine door middel van warmte. Die stoffen zorgen ervoor dat je huid weer strak wordt.

Tekst gaat door onder de afbeelding >

Huidreactie na een Tixel behandeling| Foto: de Huidkliniek

Je kunt de Tixel niet alleen voor kraaienpootjes en rimpels gebruiken, maar ook wanneer je last hebt van een doffe huid, pigment of littekens. Het grote voordeel van deze behandeling is dat je niet lang hoeft te herstellen na de behandeling. Na een week is je huid alweer volledig hersteld en kun je weer stralend door Alkmaar lopen.

Verstrakken en verstevigen

Hoe zorgt dit apparaat er nu precies voor dat jouw huid weer straalt? De Tixel is een apparaat dat de huid een fractie van een seconde verhit. Er blijven hele kleine, steriele gaatjes achter in de huid. Je huid wordt dus op een gecontroleerde manier verwond. Het genezen van de gaatjes gaat op de natuurlijke manier zoals ieder wondje wat je hebt geneest. Collageen- en elastinevezels worden aangemaakt en geherstructureerd in de huid. Hierdoor verstrakt en verstevigt je huid en worden fijne lijntjes minimaal zichtbaar.

Het resultaat

Na ongeveer een week is je huid opgeknapt en zie je geen gaatjes meer zitten. De productie van collageen- en elastinevezels blijft voor zes maanden na de laatste behandeling op gang. Je houdt deze periode dus die prachtige huid. Hierna stabiliseert de werking, maar je kunt met een onderhoudsmatige behandeling het resultaat behouden.

Tekst gaat door onder de video >

Embed niet geladen. Accepteer eventueel de cookies om deze te kunnen zien. Cookie-instellingen
Het resultaat van de Tixel behandeling | Video: de Huidkliniek

Om het beste resultaat te krijgen zijn er vier Tixel-behandelingen nodig. De Huidkliniek in Alkmaar geeft tot en met 28 februari 2022 fikse korting op een pakket van vier Tixel-behandelingen. Normaal betaal je 333 euro per behandeling, dat is 1.332 euro in totaal. Met de winteraanbieding van de Huidkliniek Alkmaar betaal je nu 1.099 euro voor vier behandelingen. Je krijgt dus in totaal 233 euro korting.

Maak jouw afspraak nu

Ben je benieuwd of de Tixel-behandeling iets kan betekenen voor jouw huid? Maak dan een afspraak en laat je adviseren door de huidtherapeute over wat de beste behandeling is voor jouw huid.

Meer in deze categorie

Beauty & wellness

Ga naar “5 tips van huidtherapeut Shila: zo kom je van acne af”

5 tips van huidtherapeut Shila: zo kom je van acne af

Aangeboden door De Huidkliniek Alkmaar

Ga naar “Naar de zonnebank in Alkmaar: hier kan dat”

Naar de zonnebank in Alkmaar: hier kan dat

Ga naar “Naar de piercingshop in Alkmaar: hier kun je terecht”

Naar de piercingshop in Alkmaar: hier kun je terecht

In onze gids