Alkmaar

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: win een échte Alkmaarse mok van Anne & Max

Door Merel Schut 31 maart 2020

indebuurt Alkmaar is ruim een week live en komt meteen met een leuke winactie op de proppen. Dit is je laatste mogelijkheid om nog kans te maken op de échte Alkmaarse mok van Anne & Max. Lees snel verder om te zien hoe je zo’n mok wint.

Wakker worden in Alkmaar doe je natuurlijk met een kop koffie in deze mok. Hoewel Anne & Max door de huidige corona-maatregelen helaas gesloten is, kun je de mok hier normaliter voor 7,95 kopen. Op indebuurt Alkmaar maak je nu kans om zo’n mok te winnen! Maar meedoen kan nog maar tot en met aanstaande donderdag.

Hoe maak je kans?

Heb jij je koffieapparaat al ingeschakeld om een lekker bakkie te tappen in deze mok? Schrijf je dan hieronder snel in! Zo word je abonnee van onze nieuwsbrief en je maakt automatisch kans op  één van de vijf mokken die we mogen weggeven! Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Alkmaar. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met 2 april. Op 3 april krijgen de winnaars een bericht.

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

adv.