Alkmaar

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x Alkmaarse aanbiedingen: lekkers voor de bbq en voordelig een nachtje weg

Door Merel Schut 20 mei 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Alkmaarse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Alkmaar kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Stokbrood met kruidenboter voor €1,50


Wil jij met het mooie weer lekker barbecueën in de tuin? Tip: Bakkerij Jos Rood heeft kruidenstokbroodjes in de aanbieding voor €1,50. Je moet ze nog even in de oven doen, maar daarna is het smullen!


Meer over Bakkerij Jos Rood ontdekken?

Bakkerij Jos Rood

Gesloten08:00 - 18:00

Marconistraat 18 , Alkmaar

Kipsaté voor €6,-

Heb je genoeg kooltjes in huis? Mooi! Bij Slagerij Eeken bestel je nu namelijk 5 stokjes kipsaté voor 6 euro. Eet smakelijk!


Meer over Slagerij Eeken ontdekken?

Slagerij Eeken

Gesloten07:30 - 18:00

Oudegracht 223, Alkmaar 072 511 3074

Hotelovernachting voor €34,95

fletcher
Foto: Uitjeskrant.nl

We kunnen ons voorstellen dat je na al die weken thuis wel toe bent aan een uitje. Bij Fletcher Hotels kun je nu voordelig een nachtje weg: je betaalt maar €34,95 per overnachting! Normaliter ben je hier €79,- voor kwijt. Om gebruik te maken van de actie, kun je een voucher kopen via Uitjeskrant.nl. Hier vind je ook meer informatie en de voorwaarden.

Vaste plant voor €1,59

Foto: Reclamefolder.nl

Je tuin of balkon voordelig opfleuren, kan nu bij Lidl! Deze week koop je hier verschillende vaste planten voor maar €1,59. Bijkomend voordeel: de planten zijn geliefd bij bijen, dus je doet meteen iets goeds voor de natuur.

Wijn voor de helft van de prijs

wijn
Foto: Pixabay

Na een lange werkdag of bij de BBQ in het weekend: een wijntje gaat er altijd wel in. Bij Gall & Gall krijg je nu 50% korting op de populairste wijnen uit het assortiment. Zo betaal je nu maar €3,99 voor een rosé van Arrogant Frog en kost de merlot van Inycon Estate slechts €5,29 in plaats van €10,59.

Lees ook:

Indebuurt

Hemelvaartsdag 2020 in Alkmaar: dit kun je ondanks coronamaatregelen wel doen

Donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag. Weet jij het verhaal achter Hemelvaart* nog? Het is in ieder...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.