Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen voor jou op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Over indebuurt

Ons doel is inwoners en ondernemers dagelijks te informeren, inspireren en amuseren met lokale nieuwtjes. Dit doen we door aandacht te geven aan alles dat de stad leuk maakt. Zo staan we stil bij de mooie plekken, nieuwe winkels, inspirerende inwoners, activiteiten en interessante aanbiedingen. Hierbij vinden we het belangrijk om uit te gaan van het goede. Anders dan vele nieuwsmerken staan we dan ook minder stil bij bijvoorbeeld ramkraken en inbraken in de stad. We snappen dat dit ook nieuws is, maar maken de bewuste keuze om deze nieuwsvoorziening grotendeels aan andere nieuwsmerken over te laten zoals onze collega’s van het AD.

indebuurt is inmiddels actief in 27 locaties en zal blijven uitbouwen.

Indebuurt is een initiatief van de Persgroep. De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. indebuurt draagt de andere merken binnen de Persgroep een warm hart toe. Dit zien bezoekers van indebuurt terug op onze site via diverse integraties (bijv. de huis-aan-huis krant en het laatste nieuws van het AD).

Vanuit Amsterdam werkt een klein team aan de doorontwikkeling van het indebuurt platform. Daarnaast hebben we in elke stad waar we actief zijn een lokaal team om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes die lokaal spelen.

indebuurt is momenteel actief in 27 locaties. Via onderstaande link vind je een eenvoudig overzicht van alle locaties.

Bekijk alle indebuurt locaties

indebuurt groeit hard en weet iedere dag weer nieuwe bezoekers te binden. Eind 2018 wist indebuurt ruim 3 miljoen gebruikers te bereiken per maand. Actuele bezoekcijfers kun je vinden op onze doelgroeppagina.

De ene persoon volgt ons graag via de website, de ander via Facebook en weer een ander via de nieuwsbrief. Aangezien indebuurt inwoners zo goed mogelijk wil bedienen, zorgen we ervoor dat we via verschillende media beschikbaar zijn.

We hebben geen eigen krant of magazine, maar we werken wel volop samen met lokale huis-aan-huis kranten van de Persgroep. Daarom zul je geregeld leuke artikelen terugzien in deze gratis kranten.

Adverteren op indebuurt

indebuurt hanteert aanvullende advertentievoorwaarden ten opzichte van de reguliere advertentievoorwaarden van Persgroep Nederland. Je kunt deze advertentievoorwaarden hier bekijken.

Adverteren bij indebuurt kan al vanaf 149,-. Voor een actueel overzicht van onze tarieven kun je terecht op de tarieven pagina.

Dat kan zeker. Wel vinden we het belangrijk dat jouw bedrijf binding heeft met de stad waarin je adverteert, zodat jouw aanbod relevant is voor onze bezoekers. We gaan graag met je in gesprek voor een geschikte aanpak.

Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

 

indebuurt richt zich op de inwoners van de locaties waar wij actief zijn. Details over de doelgroep vind je op onze doelgroeppagina. Met inmiddels ruim 3 miljoen bezoekers per maand bereiken we ook zeker jouw doelgroep.

indebuurt heeft diverse promotiemogelijkheden voor ondernemers. Van artikelen op maat (branded content) tot de promotie van aanbiedingen, vacatures, een eigen bedrijfspagina binnen de lokale stadsgids of bijvoorbeeld bannering. Bekijk alle mogelijkheden eenvoudig via onderstaande pagina:

> Bekijk onze mogelijkheden

 

Zeker. We sturen altijd inzicht in de resultaten van jouw artikelen (branded content). Voor bannering geldt hetzelfde. Op dit moment versturen we nog geen rapportages rondom de promotie van vacatures, aanbiedingen en de bedrijfspagina. Heb je vragen over de inhoud van de rapportages, dan kun je uiteraard jouw vragen stellen aan de lokale contactpersoon bij indebuurt.

Voor onze klanten

Zeker. De redactie zal in eerste instantie de insteek van een artikel met jou afstemmen. Vervolgens ontvang je een preview van jouw artikel voordat deze online wordt geplaatst. Dit geeft jou nog de mogelijkheid om kleine correcties door te voeren.

Voor aanbiedingen en vacatures geldt dat deze direct worden gepubliceerd, aangezien je zelf de informatie hebt aangeleverd voor deze promoties.

Klanten met een promotiepakket hebben de mogelijkheid om aanbiedingen en vacatures te promoten via indebuurt.nl. Het aanleveren hiervan kan eenvoudig via onderstaande links. Onze lokale redactie zorgt ervoor dat jouw aanbod online wordt geplaatst.

> Aanbieding insturen

> Vacature insturen

 

Klanten van indebuurt krijgen een eigen bedrijfspagina binnen onze lokale stadsgids. Dit stelt consumenten in staat om eenvoudig met jou in contact te komen, dus het is belangrijk dat jouw gegevens up-to-date zijn.

Wil je een wijziging doorvoeren, dan kan dit eenvoudig via onderstaande link. Onze redactie zorgt er vervolgens voor dat de wijziging wordt doorgevoerd.

> Wijziging bedrijfspagina doorgeven

Zeker. We sturen altijd inzicht in de resultaten van jouw artikelen (branded content). Voor bannering geldt hetzelfde. Op dit moment versturen we nog geen rapportages rondom de promotie van vacatures, aanbiedingen en de bedrijfspagina. Heb je vragen over de inhoud van de rapportages, dan kun je uiteraard jouw vragen stellen aan de lokale contactpersoon bij indebuurt.