Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen & antwoorden voor jou op een rij gezet.

Over indebuurt

indebuurt heeft als doel inwoners dagelijks te informeren, inspireren en amuseren met lokale nieuwtjes. Dit doen we door aandacht te geven aan alles dat de stad leuk maakt. Zo staan we stil bij de mooie plekken, nieuwe winkels, inspirerende inwoners, activiteiten en interessante aanbiedingen. Hierbij vinden we het belangrijk om uit te gaan van het goede. Anders dan vele nieuwsmerken staan we dan ook minder stil bij bijvoorbeeld ramkraken en inbraken in de stad. We snappen dat dit ook nieuws is, maar maken de bewuste keuze om deze nieuwsvoorziening grotendeels aan andere nieuwsmerken over te laten.

indebuurt is inmiddels actief in ruim 30 locaties door heel Nederland en bereikt miljoenen bezoekers per maand.

indebuurt is een initiatief van DPG Media. DPG Media is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. indebuurt draagt de andere merken binnen DPG Media een warm hart toe. Dit zien bezoekers van indebuurt terug op onze site via diverse integraties (bijv. de huis-aan-huis krant, het laatste nieuws van AD, aanbiedingen van Reclamefolder.nl en vacatures van Nationale Vacaturebank).

Per indebuurt locatie werkt een lokale redactie aan het nieuws. Dat werkt immers het beste als je daar zelf aanwezig bent. Daarnaast werkt vanuit Amsterdam een klein team aan de doorontwikkeling van het indebuurt platform. We hebben namelijk nog talloze ideeën om indebuurt nog leuker te maken!

indebuurt is momenteel actief in meer dan 30 locaties door heel Nederland. Via onderstaande link vind je een actueel overzicht van alle locaties.

Bekijk alle indebuurt locaties

indebuurt bereikt maandelijks inmiddels meer dan 3 miljoen bezoekers. De meest actuele bezoekcijfers kun je vinden op onze doelgroeppagina.

De ene persoon volgt ons graag via de website, de ander via Facebook en weer een ander via de nieuwsbrief. Aangezien indebuurt inwoners zo goed mogelijk wil bedienen, zorgen we ervoor dat we via verschillende media beschikbaar zijn.

We hebben echter geen eigen krant of magazine, maar werken wel volop samen met lokale huis-aan-huis kranten van DPG Media. Daarom zul je geregeld leuke artikelen terugzien in deze gratis kranten.

Adverteren

Adverteren bij indebuurt kan al vanaf 79,-. Voor een actueel overzicht van onze tarieven kun je terecht op de tarievenpagina.

indebuurt richt zich op de inwoners van de locaties waar wij actief zijn. Details over de doelgroep vind je op onze doelgroeppagina. Met inmiddels ruim 3 miljoen bezoekers per maand bereiken we ook zeker jouw doelgroep.

indebuurt heeft diverse promotiemogelijkheden voor ondernemers beschikbaar. Van artikelen op maat (branded content) tot de promotie van aanbiedingen, vacatures, een eigen bedrijfspagina binnen de lokale stadsgids of bijvoorbeeld bannering. Bekijk alle mogelijkheden eenvoudig via onderstaande pagina:

> Bekijk de promotiemogelijkheden

Zeker. We sturen altijd inzicht in de resultaten van jouw artikelen (branded content). Voor bannering geldt hetzelfde. Op dit moment versturen we nog geen rapportages rondom de promotie van vacatures, aanbiedingen en de bedrijfspagina. Heb je vragen over de inhoud van de rapportages, dan kun je uiteraard jouw vragen stellen aan de lokale contactpersoon bij indebuurt.

Klanten

Zeker. De redactie zal in eerste instantie de insteek van een artikel met jou afstemmen. Vervolgens ontvang je een preview van jouw artikel voordat deze online wordt geplaatst. Dit geeft jou nog de mogelijkheid om kleine correcties door te voeren.

Voor aanbiedingen en vacatures geldt dat deze direct worden gepubliceerd, aangezien je zelf de informatie hebt aangeleverd voor deze promoties.

Klanten met een promotiepakket hebben de mogelijkheid om aanbiedingen en vacatures te promoten via indebuurt.nl. Het aanleveren hiervan kan eenvoudig via onderstaande links. Onze lokale redactie zorgt ervoor dat jouw aanbod online wordt geplaatst.

> Aanbieding insturen

> Vacature insturen

 

Klanten van indebuurt krijgen een eigen bedrijfspagina binnen onze lokale stadsgids. Dit stelt consumenten in staat om eenvoudig met jou in contact te komen, dus het is belangrijk dat jouw gegevens up-to-date zijn.

Wil je een wijziging doorvoeren, dan kan dit eenvoudig via onderstaande link. Onze redactie zorgt er vervolgens voor dat de wijziging wordt doorgevoerd.

> Wijziging bedrijfspagina doorgeven

Zeker. We sturen altijd inzicht in de resultaten van jouw artikelen (branded content). Voor bannering geldt hetzelfde. Op dit moment versturen we nog geen rapportages rondom de promotie van vacatures, aanbiedingen en de bedrijfspagina. Heb je vragen over de inhoud van de rapportages, dan kun je uiteraard jouw vragen stellen aan de lokale contactpersoon bij indebuurt.

Andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!