Geert Kip

Geert Frijters van Geert Kip is een hele enthousiaste Bredase ondernemer. Zijn zaak aan de Nieuwe Haagdijk trekt een grote, vaste klantenkring. Toch zet hij graag net dat stapje extra om ook nieuwe klanten naar zijn winkel te trekken. Samen met indebuurt.nl/Breda geeft hij inwoners een kijkje achter de schermen, promoot hij zijn mooiste aanbiedingen en zet hij zijn zaak nog beter op de Bredase kaart.

“Dit is het tweede jaar dat indebuurt.nl/Breda artikelen voor mij schrijft”, vertelt Geert. “Van wat mijn populairste gerechten zijn tot aan hoe de echte Geert Kip-specialiteit smaakt.”

Originele insteek

“De ideeën bedenk ik samen met redacteur Jennifer. Ik weet wat er speelt in de zaak, zij weet wat aansluit bij de lezers. We spreken elkaar regelmatig en komen zo tot passende artikelen met een originele insteek.”

Een nieuwe manier van adverteren

Door indebuurt.nl/Breda bereikt Geert veel meer klanten dan alleen via zijn eigen website en folders. Ieder jaar schrijft redacteur Jennifer meerdere artikelen voor hem, die ook op Facebook gepromoot worden. Met maandelijks één miljoen pageviews en ruim 8.500 Facebookvolgers zorgt indebuurt.nl/Breda voor online zichtbaarheid met spraakmakende artikelen. Over horeca, maar ook bijvoorbeeld wellness, wonen en winkelen.

Aanbiedingen en vacatures

Naast dat indebuurt.nl/Breda artikelen publiceert over Geert Kip, vind je op het platform ook actuele aanbiedingen. “De aanbiedingen stuur ik maandelijks in mijn eigen woorden, maar indebuurt weet hier altijd een nóg leuker verhaal van te maken.”

Reuring in de stad

Op de artikelen en aanbiedingen krijgt Geert leuke reacties. “Klanten zeggen dat ze benieuwd zijn naar die aanbieding, dat ene pittige sausje of mijn geheime gerecht. Met de artikelen breng je reuring in de stad.”

Ook adverteren op indebuurt?

Wil jij jouw Bredase zaak of merk nog beter op de kaart zetten? Wij vertellen je daar graag meer over! Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie of bekijk de mogelijkheden op indebuurt.nl/adverteren.