FAQ items aan het laden...

Jouw eigen bedrijfspagina in de stadsgids

indebuurt heeft als doel inwoners en ondernemers met elkaar in contact te brengen. Dit doen we zeer effectief via de lokale stadsgids met daarin pagina’s per bedrijf. Naast uitgebreide contactgegevens worden jouw artikelen, aanbiedingen en vacatures automatisch gekoppeld aan deze pagina voor een optimaal resultaat.

Interesse?

Een premium bedrijfspagina is beschikbaar voor slechts 149,- euro per jaar. Bekijk onze ‘Tarieven’-pagina voor meer details of klik op ‘Ik heb interesse’ en wij helpen je verder.

Ik heb interesse
Tarieven

Hoe we werken

1. Insturen

 Via een eenvoudig formulier kun jij jouw bedrijfsgegevens bij ons aanleveren. Onze redactie ontvangt deze informatie en verrijkt dit waar nodig voor optimaal resultaat.

2. Realisatie

Onze redactie maakt de bedrijfspagina op naar wens en plaatst deze op de site in de relevante rubrieken voor optimale vindbaarheid.

3. Publicatie & promotie

Zodra jouw bedrijfspagina op de site staat is deze vindbaar voor onze bezoekers. We zullen deze uitlichten via diverse posities voor optimaal bereik.

De voordelen van een premium bedrijfspagina

Zodra jouw bedrijfspagina online staat op indebuurt.nl is deze gemakkelijk vindbaar in de lokale gids. Daarnaast is het zo dat bij iedere aanbieding, vacature of een artikel over jouw bedrijf bezoekers eenvoudig kunnen doorklikken naar jouw pagina voor meer informatie.

Voordelen van een premium bedrijfspagina:
 Integratie van jouw social media kanalen (o.a. Instagram, Facebook, Youtube) + Facebook likebox
Opvallende call to action buttons (Reserveer nu, Bekijk menukaart – keuze uit tientallen varianten)
Extra afbeeldingen voor een visuele weergave van jouw bedrijf
Uitgebreide bedrijfsomschrijving
Op jouw bedrijfspagina tonen we geen concurrentie
Uitgelichte posities in de gids ten opzichte van jouw concurrenten

Het verschil tussen de gratis en premium gidspagina

Gratis bedrijfspaginaPremium bedrijfspagina

Benieuwd wat indebuurt voor jou kan betekenen?

Een premium bedrijfspagina in de lokale gids is al beschikbaar voor 149,- per jaar. Bekijk onze ‘Tarieven’-pagina voor meer details. Al overtuigd? Klik op ‘Ik heb interesse’ en wij helpen je graag verder.

Ik heb interesse
Tarieven