Meer bereik en impact met jouw artikel

Wil jij meer halen uit jouw branded content artikel? Dat kan! Naast de basispromotie via indebuurt.nl én de promotie via Facebook hebben we nog een aantal zeer interessante opties beschikbaar. Hieronder lichten we de mogelijkheden kort toe.

1. Spotlight op indebuurt.nl

Met onze nieuwe spotlight positie staat jouw artikel letterlijk en figuurlijk in de spotlights!  Je artikel heeft een vaste positie op zowel de homepage als op alle onderliggende artikelpagina’s. Zo  ben je er dus zeker van dat bezoekers van indebuurt.nl niet om jouw nieuwtje heen kunnen.

Keuze uit 3 dagen spotlight of 1 week
Extra zichtbaarheid is gegarandeerd!
Positie op de homepage + op alle artikelpagina’s

2. Instagram Story

indebuurt heeft een groeiende groep fans die ons dagelijks volgen via Instagram. Wil je ook onder de aandacht komen van deze doelgroep? Dat kan! We zetten een Instagram Story in om jouw artikel te ‘teasen’ en volgers aan te moedigen om door te klikken naar het artikel. Waarom Instagram Stories?  Insta-stories worden steeds vaker bekeken en bieden de optie om een ‘swipe-up’ toe te voegen naar jouw branded content artikel.

Creatie van de Instagram Story is inbegrepen
Extra landingen op het branded content artikel op indebuurt
Nieuw en aanvullend bereik door de inzet van Instagram

Een Insta-story is al beschikbaar voor €100,-.

3. Nieuwsbrief

Wekelijks ontvangen vele abonnees de indebuurt nieuwsbrief van hun favoriete stad in hun inbox. In deze nieuwsbrief worden de belangrijkste nieuwtjes van de week uitgelicht. Hier kan jouw branded content artikel tussen komen! Dit is voor jou als ondernemer een uitgelezen kans om jouw artikel nog eens extra onder de aandacht te brengen.

 Extra landingen op het branded content artikel op indebuurt
Nieuw en aanvullend bereik door de inzet van de nieuwsbrief

We lichten jouw artikel uit in de wekelijkse indebuurtnieuwsbrief voor een vaste prijs van €100,-.

4. XtraSocial

Met XtraSocial plaatsen we niet het artikel, maar de Facebookpost over jouw artikel door op de regionale titels van DPG Media en op AD.nl. Door deze sociale mediauiting te tonen, creëer je op een opvallende manier extra aandacht voor jouw merk en de boodschap.

Geen aparte creatie benodigd, we gebruiken de indebuurt Facebook post van jouw artikel
Extra landingen op het branded content artikel op indebuurt
Nieuw en aanvullend bereik door de inzet van het netwerk van DPG Media

Add-ons branded content DPG Media netwerk
Xtra Social – 57.804 vertoningen (8,65 CPM) € 500
Xtra Social – 126.583 vertoningen (7,90 CPM) € 1.000
Xtra Social – 251.749 vertoningen (7,15 CPM) € 1.800

5. Promotie via het netwerk van DPG Media

indebuurt is onderdeel van DPG Media. Dit heeft een groot voordeel: naast ons eigen platform kunnen we ook gebruik maken van andere grote titels als AD.nl, deGelderlander.nl, deStentor.nl, etc. Door middel van aantrekkelijke visuele ‘teasers’, nodigen we de lezers van deze (regionale) titels uit om jouw artikel op indebuurt te lezen. Zo bereikt jouw artikel een nog uitgebreidere doelgroep!

Extra landingen op het branded content artikel op indebuurt
Nieuw en aanvullend bereik door de inzet van het netwerk van DPG Media

Add-ons branded content DPG Media netwerk
ADR teaser – 137.868 vertoningen € 750
ADR teaser – 236.742 vertoningen € 1.250
ADR teaser – 473.485 vertoningen € 2.500

Advies nodig?

We helpen jou graag met een vrijblijvend voorstel op maat. Of je nou naamsbekendheid wilt opbouwen, een evenement wilt promoten of een nieuwe collectie wilt uitlichten: het kan allemaal bij indebuurt. Onze lokale redactie zorgt altijd voor een maatwerkoplossing die aansluit bij jouw doelstellingen.

Ik ontvang graag advies