indebuurt helpt de lokale horeca

Vanwege het Coronavirus heeft de lokale horeca een flinke uitdaging voor de boeg. Restaurants en lunchrooms zijn gesloten en vallen om die reden terug op afhaal en bezorging. indebuurt wil deze partijen graag ondersteunen in deze moeilijke periode middels een speciale actie. Hiermee krijgt de ondernemer zijn afhaal- en/of bezorgservice in een korte tijd volop onder de aandacht van de inwoners van de stad.

Interesse?

Basisopname in het overzicht is helemaal GRATIS. Voor slechts 150,- zorgt indebuurt ervoor dat jouw bedrijf extra wordt uitgelicht. Klik op ‘Ik heb interesse’ en wij helpen je verder.

Ik heb interesse

Hoe het werkt

1. Aanmelden

 Meld jouw bedrijf aan voor opname in de speciale sectie en onze redactie zorgt ervoor dat er een bedrijfspagina wordt gemaakt om jouw afhaal- en/of bezorgmogelijkheden te promoten.

2. Publicatie

Onze redactie zorgt ervoor dat jouw bedrijfspagina wordt opgenomen in de lijst en wordt gepubliceerd op indebuurt.nl.

3. Promotie

Zodra jouw bedrijfspagina op de site staat is deze vindbaar voor onze bezoekers. Je kunt kiezen voor basispromotie (GRATIS), maar extra uitlichten van jouw bedrijf is ook mogelijk vanaf 150,-.

Jouw bedrijf uitgelicht in de speciale rubriek omtrent afhaal en bezorging

Voordelen van opname in de lijst:
✓ Deze rubriek wordt uitgelicht op indebuurt.nl
 De volgorde van bedrijven in het overzicht wordt automatisch gewisseld, waardoor alle partijen voldoende zichtbaarheid krijgen
 Een achterliggende bedrijfspagina in de indebuurt bedrijvengids voor meer informatie over het bedrijf (bedrijfsomschrijving en contactgegevens)
Optioneel: call to actions bij jouw bedrijf voor direct bezoek aan de site om te bestellen/het menu te bekijken (Bekijk menukaart, Bestel nu)

Optionele extra promotie

Naast de opname in deze speciale rubriek heeft indebuurt extra mogelijkheden om jouw afhaal- en bezorgmogelijkheden uitgebreider onder de aandacht te brengen. Enkele voorbeelden:

Optionele promotie:
Uitgelichte positie in de rubriek afhaal & bezorging
Branded content artikel op maat om jouw menukaart te promoten
Promotie van een speciale actie/aanbieding

Overtuigd?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Welke optie(s) biedt jouw bedrijf?
  • Waarvoor kan men bij jou terecht?
  • Welke categorie sluit het beste aan?
  • Bedrijfsinformatie

  • Contactgegevens