indebuurt helpt de lokale horeca

Vanwege het Coronavirus heeft de lokale horeca een flinke uitdaging voor de boeg. Restaurants en lunchrooms zijn gesloten en vallen om die reden terug op afhaal en bezorging. Van de lokale ijssalon en lunchroom tot luxe restaurants, vele ondernemers zetten stappen. indebuurt wil deze partijen graag ondersteunen in deze moeilijke periode middels een speciale actie. Hiermee krijgt de ondernemer zijn afhaal- en/of bezorgservice in een korte tijd volop onder de aandacht van de inwoners van de stad.

Interesse?

Voor slechts 149,- euro zorgt indebuurt ervoor dat jouw bedrijf wordt opgenomen in de speciale lijst. Klik op ‘Ik heb interesse’ en wij helpen je verder.

Ik heb interesse

Hoe het werkt

1. Aanmelden

 Meld jouw bedrijf aan voor opname in de rubriek en onze redactie zorgt ervoor dat er een speciale bedrijfspagina wordt gemaakt om jouw afhaal- en/of bezorgmogelijkheden te promoten.

2. Publicatie

Onze redactie zorgt ervoor dat jouw bedrijfspagina wordt opgenomen in de lijst en wordt gepubliceerd op indebuurt.nl.

3. Uitgebreide promotie

Zodra jouw bedrijfspagina op de site staat is deze vindbaar voor onze bezoekers. We zullen deze speciale rubriek uitgebreid uitlichten via diverse posities voor optimaal bereik.

Jouw bedrijf uitgelicht in de speciale gidsrubriek omtrent afhaal en bezorging

Voordelen van opname in de lijst:
✓ Deze rubriek wordt extra uitgelicht op indebuurt.nl (vaste positie in maart/april/mei op de homepage en op alle artikelpagina’s)
 Extra aanjaging van de rubriek via de indebuurt Facebookpagina + indebuurt Instagram
 De volgorde van bedrijven in het overzicht wordt automatisch gewisseld, waardoor alle partijen voldoende zichtbaarheid krijgen
 Duidelijke call to actions per bedrijf voor direct bezoek aan de site om te bestellen/het menu te bekijken (Bekijk menukaart, Bestel nu)
 Een achterliggende bedrijfspagina in de indebuurt bedrijvengids voor meer informatie over het bedrijf (uitgebreide bedrijfsomschrijving, social media integratie, contactgegevens, etc.)

Optionele extra promotie

Naast de opname in deze speciale rubriek heeft indebuurt extra mogelijkheden om jouw afhaal- en bezorgmogelijkheden uitgebreider onder de aandacht te brengen. Enkele voorbeelden:

Optionele promotie:
Branded content artikel op maat, eventueel inclusief Facebook en Instagram promotie (vanaf 349,-)
Promotie van een speciale actie/aanbieding (vanaf 79,-)

Overtuigd?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

  • Bedrijfsinformatie

  • Contactgegevens